Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalsz/tapasztaltál ilyet?

Tapasztalsz/tapasztaltál ilyet?

Figyelt kérdés
32hetes km vagyok.Nagyon keveset mozog 2napja a babucim,de amikor megmozdul az egy kicsit kellemetlen.A húgyhólyagomba mintha tűt szúrnának,és mintha valaki bele kapaszkodna és úgy rángatná.Olyankor még a pisilés is rám jön.Tapasztaltatok hasonlót?
2010. júl. 7. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt efféle, de kicsit hamarabb. A dokim azt mondta hogy a babák előszeretettel játszanak a húgyhólyaggal :) Ez aranyosan hangzik, de igaz. Mindenesetre nekem nem szúrt, inkább csak picit kellemetlen volt, én azért megkérdezném a dokimat mert lehet kaptál valami kis bacit (egyszer nekem is volt, 30 hét környékén ha jól emlékszem) vagy picit fel vagy fázva.

Jó babavárást,

37 hetes kismama

2010. júl. 7. 12:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

A vizeletemmel minden rendben van,voltam védőnőnél.A szúró érzést hirtelen szoktam érezni,amikor megmoccan.

2010. júl. 7. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem minden rendben van, csak a baba pont ott nyomja amikor mocorog :)
2010. júl. 7. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!