Tapasztaltál-e olyat, hogy amikor átálltatok a tejre babád éjszaka nyugtalanabb lett, nem jól aludt?
Nálunk tejallergia van, szóval ez nem áll fenn épp emiatt, de simán el tudom képzelni.
Mennyi idős a babád?
Minden tejterméket kapott már, amikor bevezetted a tejet?
Nem tapasztaltam. Kb 14 hónapos kora óta kap tejet reggel és este, most már nem itta meg, ezért kap bele 1 kanál kakaót, és így sem. (most 18 hónapos)
Ha nyugtalanul aludt, mindig kiderült utólag, hogy jött a foga, de amilyen hülye vagyok, csak akkor vettem már észre, mikor áttört, és ez 4 őrlőfoggal is megtörtént:(
14:00 vagyok.
Annyit tudok ehhez még mondani, hogy a nagyobbik lányom már kinőtte a tejfehérje allergiáját, viszont a tej maga volt az, amit legkésőbb viselt csak el, úgyhogy én ezt lehetségesnek tartom. (Ő kb. másfél évesen kapott először tejterméket, és 3 évesen kapott először tejet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!