Tapasztaltál ilyet? (böv lent)
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok!Elég sokat fáj a hasam és a derekam az elmúlt napokban két napja fehéres átlátszós folyásom van és szintén két napja be van dugulva az orrom de hiába fújom nem jön belőle semmi2011. márc. 25. 11:25
2/9 A kérdező kommentje:
Remélem nem megfázás vagy valami hasonló lesz
2011. márc. 25. 11:30
3/9 anonim válasza:
Szia! Én is 36 hetes vagyok, és nekem is van ilyen, meg ha reggel felkelek, akkor néha még be is vagyok rekedve, pedig nem vagyok megfázva. Állítólag ez normális..
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is szokott kaparni a torkom!És jóslóid vannak?
2011. márc. 25. 11:47
5/9 anonim válasza:
A szülés napjáig be volt dugulva az orrom, este már volt, hogy arra keltem fel, hogy nem kapok levegőt...viszont szülés után egyik pillanatról a másikra elmúlt!
Hasfájás, derékfájás, átlátszós folyás normális. Már nagyon a végén jársz, ilyenkor már minden előfordulhat, ami kellemetlen. :)
6/9 anonim válasza:
Jóslóim már kb a 30-31. hét óta vannak, inkább mostanában érzem jobban őket. Olyan érzés, mint amikor megvan, vagy megakar jönni, pár másodpercig érzem, aztán elmúlik. Neked néha nem dagad be a bokád?
7/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem főleg ha sokat megyek egész nap estére bedagad már gyűrűt sem húzok mert az ujjaim is dagadnak meg az arcom is
2011. márc. 25. 12:54
8/9 anonim válasza:
Nekem kb 1hétig elmúlt, de tegnap óta megint dagad, és estére alig bírok rajtuk állni :S
Megkérdezhetem amúgy hol szülsz, és pontosan mikorra vagy kiírva? :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Angliában szülök és április 25-re húsvét hétfőre vagyok kiirva
2011. márc. 25. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!