Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tapasztaltál már lifestyle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltál már lifestyle ultra thin óvszerguminál ilyet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy használat közben olyan fehéres lé szerű valami jön kifele a gumi belsejéből, mintha eléveztem volna, pedig nem..

Nem tudom, hogy mi lehet ez, de az biztos, hogy nagyon megtévesztő.

Ha volt már valakinek hasonló tapasztalata kérem írja le.

2010. aug. 4. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
bocs az offért de nem lehet h kilyukadt?
2010. aug. 4. 12:37
 2/5 A kérdező kommentje:
nem, már többször is észrevettem ilyet.
2010. aug. 4. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy a barátnődből jön és azért olyan a gumi? És nem a gumiból szivárog? Lehet hülyeség,de ilyet még nem láttam egy guminál se...
2010. aug. 4. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
AZ biztos, hogy mindenképp a gumi belseje felől jön.
2010. aug. 4. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
De hol jönne ki a gumiból? Az alján. Szinte biztos vagyok benne, hogy a leányzóból jön. Én is néha megijedek, mikor látom, hogy vmi fehér cucc van az óvszeren, de mindig kiderül, hogy csak belőlem jött:D
2010. aug. 4. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!