Miss ab műtétem volt, a műtét után megjött szabályosan a vérzése, lassam már a 2. is. Decemberben lehet-e már próbálkozni? Október 2-án volt a műtét.
Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 20:24
1/4 anonim válasza:
szerintem kicsit korai még de attól még probálkozhattok:)
2/4 anonim válasza:
Bocs !!
GYIK ?
Mire az együttlétre, vagy a gyerekcsinálásra? Bocs de kijött belölem !
3/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is korai, 5-6 hónapot javasolnak a "regenerálódásra". (testi-lelki)
Nekem tavaly október 22-én volt missed abortuszom, és legközelebb márciusban próbálkozhattunk. Most hétvégén a 37. terhességi hetemet töltöm. Neked is hasonló jókat és gyors újrakezdést kívánok!
4/4 anonim válasza:
Ez emberfüggő, lehet valakit nagyon megvisel az elözö embrió elvesztése.
Én csak 1 év után éreztem magamban az erőt egy újabb terhességre, most 23 hetes vagyok.
Szerintem a 6 hónapot érdemes kivárni, mert megviseli a testet a műtét és regenerálódnia kell a méhnek. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!