Méhpolip mütét után mikor lehet újból próbálkozni?
Figyelt kérdés
Igazából lombikra járunk és kiváncsi vagyok mikor mehetünk megint, vagy esetleg mikortól próbálkozhatunk rendesen?2010. okt. 25. 18:00
1/8 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt ilyen műtétem,3 hónapot javasolnak.A 4. ciklustól próbálkozhattok-szerintem de nem vagyok orvos.
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 6 hét, és kontroll után lehet próbálkozni.
3/8 anonim válasza:
Á,az nagyon kevés!Azért én 2-3 normál ciklust megvárnék én nem kockáztatnék,de ezt mindenki döntse el maga!Egyébként 6 hét után nem tilos a szex de a kérdező gondolom élesbe:):) próbálkozásra gondolt tehát terhesség még 6 hét után ha megfogan....hát nem tudom én biztosan várnék még.
4/8 anonim válasza:
Orvos mondta, csak ő utána írtam ide. A méhpolip kürete nem ugyanaz, mint a missed ab, mert nem kell annyira megkaparni a méhet. Missed után 3 hónap.
5/8 anonim válasza:
Megkaparni?Mindkettőt vákuummal csinálják.Jajjj ez a szó...
6/8 anonim válasza:
Nekem elmondta az orvos, hogyha méhtükrozést csinálnak, akkor ha találnak polipot, akkor ott megkaparják a méhfalat, mert az kiújulhat, és megakadályozza a teherbeesést.
Ott nem lehet mit vákumozni...
7/8 anonim válasza:
Legyen egy jó napod akkor kaparják!Szerencsére nekem mindkét műtétet vákuummal csinálták!Biztos szépen néztem:):P
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítséget. A doki nem mondott semmit, hogy kellene várni bármivel is. Nem tudom...
2010. okt. 29. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!