Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhpolip mütét után mikor...

Méhpolip mütét után mikor lehet újból próbálkozni?

Figyelt kérdés
Igazából lombikra járunk és kiváncsi vagyok mikor mehetünk megint, vagy esetleg mikortól próbálkozhatunk rendesen?
2010. okt. 25. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is volt ilyen műtétem,3 hónapot javasolnak.A 4. ciklustól próbálkozhattok-szerintem de nem vagyok orvos.
2010. okt. 27. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 6 hét, és kontroll után lehet próbálkozni.
2010. okt. 27. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Á,az nagyon kevés!Azért én 2-3 normál ciklust megvárnék én nem kockáztatnék,de ezt mindenki döntse el maga!Egyébként 6 hét után nem tilos a szex de a kérdező gondolom élesbe:):) próbálkozásra gondolt tehát terhesség még 6 hét után ha megfogan....hát nem tudom én biztosan várnék még.
2010. okt. 27. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Orvos mondta, csak ő utána írtam ide. A méhpolip kürete nem ugyanaz, mint a missed ab, mert nem kell annyira megkaparni a méhet. Missed után 3 hónap.
2010. okt. 28. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Megkaparni?Mindkettőt vákuummal csinálják.Jajjj ez a szó...
2010. okt. 28. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem elmondta az orvos, hogyha méhtükrozést csinálnak, akkor ha találnak polipot, akkor ott megkaparják a méhfalat, mert az kiújulhat, és megakadályozza a teherbeesést.

Ott nem lehet mit vákumozni...

2010. okt. 28. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyen egy jó napod akkor kaparják!Szerencsére nekem mindkét műtétet vákuummal csinálták!Biztos szépen néztem:):P
2010. okt. 28. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítséget. A doki nem mondott semmit, hogy kellene várni bármivel is. Nem tudom...
2010. okt. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!