Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópiai műtét után...

Laparoszkópiai műtét után mikor lehet próbálkozni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az orvostol fugg. Nekunk azt mondta, hogy amint ugy erzem, hogy nem faj. Igy a mutet utan 5-6 napra mar probalkoztunk, persze ovatosabban mint maskor.

2011. jan. 29. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki hogy akár azonnal is lehet, de azért annyira nem voltam jól hogy a sex-et kívánjam. :-) Kb. 1-1,5 hét múlva próbálkoztunk először.
2011. jan. 29. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Én kijöttem a kórházból és már aznap, de csak olyan pózban, hogy nekem ne kelljen mozogni és ne fájjon.
2011. febr. 1. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
én egy hete vagyok túl rajta és tegnap próbálkoztunk először, de rögtön lehetett volna, csak én nem voltam jól a férjem meg nagyon féltett:)
2011. febr. 2. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hetet mondott a doki, mert ez idő alatt meg kellett jönnie, így is volt, és mikor lejárt a 4 hét utána az első alkalommal teherbe is estem:)
2011. febr. 2. 17:07
 6/12 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLSZOKAT!

Akkor ezek szerint ez a műtét elcsúsztatja a menstruációt?

Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig tartott a műtét?Meddig voltatok kórházban, hogy volt ez az egész?Mi volt a műtétnél?Folyadék elzáródás?Nekem febr.17-én lesz, és utána még 1hétig szabit tervezek..

2011. febr. 2. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia,

Engem, csutortokon utaltak, be es penteken mutottek. Csutortokon elvegeztek a vizsgalatokat: vervetel, talalkoztam az altato orvossal, felvette az adatokat, del utan 3-tol nem ehettem semmit. Este kimostak, egy kicsit kellemetlen, de nem veszes.

Pentek reggel, ujbol kimostak, majd ledusoltam, vegul bevittek a mutobe. Kb. 5 perc lehetett amig elkeszitettek a mutetre. Feltettek a vernyomas merot, egy kis tut a kezfejembe, amin kaptam az injekciokat. Amikor bejott az altato orvos, 2-3 szivtam a maszkbol es kesz. A tobbire nem emlekszem. Csak a korteremben ebredtem meg. :)

Egy kicsit rossz amig kimegy az altato a szervezetedbol. Egy jo tanacs: NE BESZELGESS, MERT AZ ROSSZ LETET EREDMENYEZ.

En sohasem voltam, a mutetem elott korhazban, nagyon feltem, de kellemesen csalodtam, mert nem volt olyan szornyu. Foleg, ha tudjuk, hogy milyen celt szolgal. Ha barmilyen kerdesed van nyugodtan kerdezz, ha tudok valaszolok. Remelem segitettem.

E.

2011. febr. 3. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:

17:17 vagyok.

Én az nap mentem be mikor műtöttek, előtte nap 6-ig ehettem, utána már csak inni lehetett, és éjfél után már semmit. A műtét kb. 1 óra volt, de semmire nem emlékszem, nagyon könnyen elaludtam, viszont nekem ezzel egy időben megnézték, hogy átjárhatók-e a petevezetékeim.

A katétert este vették ki, mert jól voltam, és mondtam, hogy ki tudok menni egyedül wc-re. 1 napig voltam bent megfigyelésen, utána mehettem is haza. Nagyon könnyen gyógyultam, úgyhogy én csak 1 hetet voltan tp-en. Ekkor kellett visszamennem varrat szedésre is.

Ha bármi kérdésed van csak írj, szívesen segítek.

2011. febr. 3. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
17:07 akart lenni:)
2011. febr. 3. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:

13:28 vagyok

kérdezz bátran, segítek, válaszolok:)

ledzsi8184@gmail.com

puszi

2011. febr. 3. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!