Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópiai műtét után...

Laparoszkópiai műtét után mikor lehet próbálkozni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 11:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj, Csajok nagyon arik vagytok!

Köszönöm szépen a türelmeteket és írtatok!

Próbálom szokni a kórház gondolatát, és jó lenne már túl lenni az egészen..:)Tavaly augusztus végén volt HSG-m,akkor minden rendben volt és azt hittem, Én már csak szülni megyek újra kórházba, de sajnos, nem így lett, de nagyon bízok abban, hogy semmi baj nem ér már és minden rendben lesz!...remélem tényleg így lesz és Mindnyájatoknak hamarosan bekövetkező gyermekáldást kívánok...

2011. febr. 3. 12:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem januárban műtöttek!Átjárhatósági,méhbetekintés,laparoszkópia!Keddi nap feküdtem be a kórházba,nekem előtte kellett elvégezni a vérvételt,anesztes orvost...stb.Azonnal kaptam hashajtót 2 szemet,ami kb. 8-ra hatott!Este 6-tól nem ehettem semmit,éjféltől nem is ihattam!Korán reggel megmérték a vércukromat,vérnyomásomat,kaptam"szép"hálóinget a zuhanyzás után!11-kor vittek a műtőbe,felfeküdtem az ágyra,leszíjjazták a lábaimat,befáslizták,raktak rám vérnyomásmérőt,beszúrták a branült(azt hiszem ez a neve)Tett fel pár kérdést az altatóorvos(nevem,szül.idő,szedett gyógyszerek...stb)Aztán raktak rám maszkot,mondták lélegezzek egyenletesen,de ez állítólag nem altató,azt vénásan adták!Aztán elkezdett mozogni a plafon,s már az intenzíven ébredtem,

katéterrel!1 órás volt a műtét!Az intenzíven 2 órát töltöttem és egyfolytában beszéltem,van amire emlékszem,van amire nem :-(Mielőtt levittek kihúzták a katétert,megitattak,kaptam hányingerre gyógyszert,mert nagyon forgott a gyomrom,de végül nem lettem beteg szerencsére!

Másnap jöhettem haza!Aztán már itthon lábadoztam!

Hát ennyi!Ne félj hamar túl leszel rajta!Nálam mindent rendben találtak!

Ja,és nekem azt mondta az orvosom,várjam meg a következő mensit,addig ne próbálkozzunk,csak utána!Más volt a mensim is,sokkal erősebb,intenzívebb!Remélem most sikerülni fog ebben a hónapban.......

2011. febr. 11. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!