20 hetes kismama vagyok. 5 kg plusz jött rám eddig.
173 cm/55 kgval estem teherbe. Sikeresen lefogytam pár évvel ezelőtt, azóta tartottam a súlyom.
Nagyon nehezen emésztem meg, hogy hízom.
Zöldséget, gyümölcsöt sokat eszek, rendszeresen mozgok. De persze, süti, fagyi is lecsúszik, de egyáltalán nem zabálok, de mégis 5 kg már feljött.
Hogy kontrolláljam magam?
2019. máj. 8. 21:25
1/10 anonim válasza:
Korosan sovany voltal, a terhesseg alatt a szervezeted epp probalja rendbe hozni magat. Ha szerinted ez gond, vagy rettegsz a sulygyarapodastol terhesen, menj pszichologushoz.
2019. máj. 8. 21:29
2/10 anonim válasza:
Próbálj teljeskiőrlésű kemyeret, tésztát enni a hagyományos helyett.
2019. máj. 8. 21:36
3/10 anonim válasza:
Kettes. Aki 173 centisen 55 kilo nem gondolom, hogy eddig fankot evett feherkenyerrel 🙂
Kerdezo. Relax. Felidoben vagy, 10 kilo korul mindenki hizik csak az nem akinek esetleg elotte is lett volna mibol fogyni. Hamar le fog menni, foleg mert mar tudod, hogy add le a folosleged. Es amugy kb most vagy normalis sulyban szoval no para.
2019. máj. 8. 21:59
4/10 anonim válasza:
173 centihez 55 kiló elég kevés.
Normál testsulynal 8-10 kiló a normál.
Mivel te alapból vékony vagy, a 10-13 kiló gyarapodás az ideális.
Ugye ott a baba, a magzatviz, a méhlepény, a méh izmai. Ne izgulj, ebből szinte semmi nem fog maradni, főleg ha szoptatsz is a szülés után.
2019. máj. 8. 22:03
5/10 anonim válasza:
173cm és 55 kg?? Most terhes vagy! Majd ha megszültél és már nem szoptatsz, visszasanyargathatod magad 55 kgra.
2019. máj. 9. 06:54
6/10 anonim válasza:
Én 161cm és 53kg voltam amikor terhes lettem, mégsem éreztem magam kövérnek. Szerintem a te 173 centidhez képest nagyon sovány vagy. Most ne magadra gondolj hanem a babádra. Nyilván nem kell zabálni,de teljesen normális,hogy hízol,majd visszafogysz. Én 20kg-t híztam úgy,hogy nem ettem sokat sőt 18. hétig kb. semmi sem maradt meg bennem,ebből 8kg víz volt kezdődő toxémia miatt. Szülés után lement 12kg. Februárban szültem császárral. Júniusban kezdek el edzeni. Szerintem nem kell aggódnod úgyis lemegy a nagy része.
2019. máj. 9. 07:33
7/10 anonim válasza:
Terhes vagy, ilyenkor elkerülhetetlen a hízás. Alapjáraton is vékony voltál, 5 kg pedig nem a világ. Jóhogynem fogyni szeretnél az 55 kilósból, ne viccelj már.
Inkább élvezd a terhességed, persze nem azt mondom, hogy zabálj, hanem csak érezd jól magad, visszakoplalnod ráérsz a szoptatás után.
2019. máj. 9. 08:55
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem sanyargattam magam már, szépen beállt, hogy mit-mikor ehetek.
A babámat eszem ágában sincs veszélyeztetni.
Csak én élem meg rosszul, remélem szülés után sikerül leadnom a felesleget. Szoptatás alatt Ti fogytato?
2019. máj. 9. 09:12
9/10 anonim válasza:
Szoptatás alatt az én környezetem még hízott, utána kezdtek el fogyni ...Vagy az az egy aki közben kiakadt el is apasztotta a tejét a fogyókúrájával
2019. máj. 9. 10:08
10/10 anonim válasza:
6. Válaszoló vagyok. Stabilan tartom a 60kgt. Nem hízok nem fogyok. Tejem sajnos nincsen sok. Egy nap max 200ml sikerül lefejni. Szoptatni nem tudok a babám nem fogadja el a mellemet a születése óta, ezért nagyrészt tápszeres,de amíg van tejem addig "megküzdök" azért a 200ml-ért. Edzeni is, azért nem kezdtem el hamarabb,mert féltem, hogy a babámnak nem tudok többet tejet adni akkor. Most ő az első és nem az én testem,pedig nem mondanám, hogy jól érzem magam így,hogy remeg a háj a hasamon és olyan vagyok,mint egy dagi hörcsög 😂😅. Ráadásul egész életemben sportoltam,de ezt a terhesség és a császármetszés "keresztbe húzta". Nehéz megülni a fenekemen, amikor állandóan pörögnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!