Sok év után terhes lettem, sajnos méhen kívüli volt kb 4-hetes voltam (3 mm) volt. A jobb petevezetékem eltávolították! Szeretnék babát, de félek, hogy újra méhen kívüli lesz! Van itt olyan aki ezt átélte?
És utána méhen belüli volt a baba?
Bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok :)
28 N
Szia. Sajnálom nagyon. Nekem 5 éve volt méhen kívüli ami műtét nélkül zajlott le. 2017 Ben volt méhen kívülim újra júniusban amikor eltàvolítottàk a jobb petevzetèket
2 ciklust vártunk és az első próbálkozós hónapban eredmény lett 😍
Most itt játszik mellettem a 10 hónapos gyönyörű kislány.
1 petevezetékkel testvér projektbe kezdünk mostantól.
Drukkolok. Látod minden lehetséges. Ne add fel. Tudom szomorú vagy. Én nagyon kivoltam borulva
Zokogva toltak anno a műtőbe
És most??? Boldog anyuka vagyok. Drukkolok nektek
Köszönöm a biztató szavaid!
Most nagyon nehéz....de nem adjuk fel😍
Írhatok neked pü-et?
3-as nagyon sajnálom!
Sok sikert és kitartást kívánok nektek!
Szia ! Tavaly Augusztusban volt méhen kívüli terhességem ! Engem methrotexat gyógyszerrel kezeltek aminek a lényege hogy kioli a terhességi hormont és a terhesseget is a szervezetből ! Ellenben 3 hónap szünet javasolt !
Decemberben Szabad utat kaptunk és január elején már pozitív tesztem volt ;) 11 hetes és tökéletesen jó helyen van !ne félj nem lesz semmi vaj ! Nekem azt mondta a nőgyógyász hogy sokkal nagyobb eselye van egy egeszseges terhessegnek mint ismét egy méhen kívülinek !
5-ős
A gyogyszerről nekem azt mondta az orvos,hogy a sok mellékhatás miatt nem ajánlott !
Neked erről mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!