Nagyon félek, mit tehetnék hogy másképp gondoljam?
Sziasztok!
Mielőtt bárki megkövezne az elején leírom, nyilván imádni fogom hisz maga egy csoda másfél év próbálkozás után bekopogtatott hozzánk is a "gólya".
De mindig is csak kislányra tudtam gondolni. Eszembe sem volt hogy kisfiam legyen.
Igaz még nem derült ki pontosan, 17-dik hétre kaptam időpontot 4D re.
Nagyon félek... Lehet azért is mert a családban/közeli barátoknál csak kislányok vannak, és még sosem volt fiúval dolgom úgymond. Félek egy kicsit azért is mert nem fogom vele megtalálni azt a fiús összhangot, vagy csupán nem leszek jó anyukája.
Mégis milyen ha fia van az embernek? Mi lesz a neve, egy fiú nevet sem tudok elképzelni... Természetesen már most imádom a pocakomba, de félek nem leszek elég jó neki.
Kérlek benneteket, akik azt írják minek nekem gyerek, és inkább ne estem volna teherbe azok kíméljenek mert a szeretet megvan bennem és hálás vagyok nagyon hogy úton van csak félek!
Nekem 2 fiam van. El sem tudtam volna máshogy kepzelni magam a nagyfiam utan. Volt bennem egy kis para, mi van, ha lany lesz a masodik, azt sem tudom, hogy fogjak hozza. De vegul fiu lett a kicsi is.
Nagyon szeretek fius anyuka lenni es nem azert, mert en vagyok az egyetlen nonemu a csaladunkban. Nekwm hugom es ocsem van, valahogy mindig jobban kijottem az ocsemmel, meg a pasikkal.
Amugy annyi a kulonbseg fiu es lany kozott, hogy a fiuknak log valami a labuk kozt. Kisbabakent ugyanugy megszoptatod, atpelusozod, enyhited a bajait. Oszintem orulok, hogy nem halmoz el mindenki habosbabos kisruhakkal, meg babakkal.
Szerintem jo fius anyukanak lenni. De igy elore ne parazz ezen, ugyanugy azeretni fogod nemtol fuggetlenul. A fiukkal is lehet osszhang, mi autozunk, fogocskazunk, birkozunk, de imad nagyon segiteni nekem a konyhaban, vagy a takaritasban is, szoval igazabol annyiban mas, higy nem babazunk, meg lanyos dolgokkal jatszunk, hanem haboruzunk meg ilyenek.
Mindig azt hittem, hogy nekem csak lányom születhet, most pedig mindenórás vagyok a 2. fiammal és az érzést nem cserélném el.
Gyönyörű az anya-fia kapcsolat, ahogy rád néz, ahogy ragaszkodik.. Az elején lehet, nem tudod majd hova tenni az új helyzetet, de minden letisztul idővel, egy kisbaba gondozása amúgy 0-24-es feladat, időd sem lesz sokat agyalni, hogy "hogyan kell bánni egy fiúval". Fiúnevünk nekünk se volt sokáig, a naptárt nézegettük.
Ezzel én is így vagyok, nekem pénteken derül kia vértesztből.
De próbálom már szokni a gomdolatot, h szinte 100%-ig biztos vagyok, h fiú lesz.
Nem tudom megmagyarázni.
Talán nem merem beleélni magam egy kislányba, nehogy fájjon.
Hallottam már én is, h egy anya-fiú kapcsolathoz nincs fogható.
Viszomt én biztos vagyok benne, h egy anya-lányához sem.
Szerintem ahogy kiderül, elkezdesz barátkozmi a gondolattal és minden rendben lesz.
Ém így képzelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!