20. hét körüli állandó álmatlanság. Másnál is volt terhesség alatt? Van rá valami tippetek?
Kb a 18. héten kezdődött. Akkor kezdett el nőni a hasam, így arra gyanakodtam hogy nem tudok hason feküdni es azért riadok fel. De azóta óránként felkelek minden éjszaka és eléggé rányomja a bélyegét a napomra. Általában 5-10 perc alatt visszamalszok, de reggelente egyáltalán nem vagyok kipihent. Lehet oka esetleg némi stressz is, de eddig soha nem volt gondom az alvással és jó lenne még ezt a pár hónapot nyugodtan végigaludni amíg van rá lehetőségem. :D
Akinek volt hasonló, ti orvosoltátok valahogy a dolgot??
Én is így vagyok mint te, hason szertek aludni de már nem tudok, ez is befolyásolja sajnos hogy nem alszom jól mert nem kényelmes. Illetve sokszor van rémálmom és ha felkeltel akkor veszem észre hogy hason voltam, biztos ezért van a rossz álom, hogy keljek fel 😂
Illetve ez a hülye időjárás váltakozása is nagy hatással van rám sajnos és ez is kb 2 hete tart, hol meleg van hol esik... Ez engem megvisel alvás terén 😑
Kedves 4-és válaszoló! Én is minden éjjel pont 3kor felkelek terhességem eleje óta, de nemtudom miért :D csak azt hogy fel4-4ig ilyenkor a hajamat tépem mert a férjem miatt próbálok csöndben lenni az ágyban..
Egyébként 21. Hétben vagyok, és kb 3-4 hete kezdődött a kevés alvás, addig napközben is szundiztam 1-1,5 órát délután (saját vállalkozásom van itthonról így halistennek megtehettem). Egyébként alvás nélkül arrogáns voltam és hisztis, most meg alig bírok aludni. Hihetetlen.
Ja meg nekem is a 20. Héten valami hormonhullám kezdődött, azóta leesik a mellbimbóm a fájdalomtól, és visszatért a hányinger is :( szóval lehetnek a hormonok az alvás zavar mögött is. Remelem elmúlik minél hamarabb.
Köszönöm a válaszokat, azért kicsit megnyugtató hogy másoknak is van ilyen gondja :D
A hólyagomat valószínű még nem nyomja, de már ígyis kezd állandósulni az éjszakai pisilés, pedig ezelőtt soha nem jártam ki.
Néha szörnyű néha jobb éjszakáim vannak azóta is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!