Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatti almatlansag....

Terhesseg alatti almatlansag. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Terhessegem eleje ota nagyon rossz alvo vagyok. Elotte evekig ebredes nelkul aludtam vegig az ejszakakat. Evek ota eleg koran elalszom - 9-10 ora -, viszont kb. 9 hete ejszaka 2 ora korul ebredek es onnantol virrasztas reggelig.

Van otletetek,h hogyan tudnam egy kicsit kinyujtani az alvast? A langyos tejjel mar probalkoztam. :)

2016. febr. 19. 05:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány hetes vagy, de nekem ez a 2. trimeszter vége felé volt. Én őszinte leszek, feküdtem 9-kor, keltem 3-kor, megírtam a disszertációmat azokon a hajnalokon, kakaó, lágy zene mellett a nappaliban.:)

Az volt benne a szívás, hogy reggel meg mentem dolgozni...

Gondolom, nehezen koncentrálsz a munkahelyeden, ha 2-től virrasztasz, szerintem csukd be a szemed olyankor és próbálj a férjedhez bújni, gondolkodni, legalább 4-ig ágyban maradni, az már jó keléshez, ha 9-kor fekszel!:)

37hkm

2016. febr. 19. 07:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Kamillatea es citromfutea...Ezeket lehet terhesseg alatt.A kamillabol tobbet is a nap folyaman.Citromfu sztem eleg eros abbol sztem eleg lefekves elott v ejjel amikor felkelsz...Remelem bevalik
2016. febr. 19. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is a 2. trimeszter végén volt egy ilyen időszak :)

De szerencsére nem tartott sokáig.

Esetleg próbáld ki a Sedativ pc-t, várandósok is szedhetik, illetve szopogatni kell :)

Jó az álmatlanságra is, enyhe feszültségoldó.

Nekem bevált.

2016. febr. 19. 07:51
 4/5 anonim ***** válasza:
3: az a baj azzal, hogy homeopátiás. és a tejet is már próbálta a kérdező, szóval a placebo-n már túl van:)
2016. febr. 19. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, semmi nem segít, ilyenkor elindítok egy filmet, az kikapcsolja a gondolataimat és utána néha vissza tudok aludni.
2016. febr. 19. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!