Terhesseg alatti almatlansag. Mit csinaljak?
Sziasztok!
Terhessegem eleje ota nagyon rossz alvo vagyok. Elotte evekig ebredes nelkul aludtam vegig az ejszakakat. Evek ota eleg koran elalszom - 9-10 ora -, viszont kb. 9 hete ejszaka 2 ora korul ebredek es onnantol virrasztas reggelig.
Van otletetek,h hogyan tudnam egy kicsit kinyujtani az alvast? A langyos tejjel mar probalkoztam. :)
Nem tudom, hány hetes vagy, de nekem ez a 2. trimeszter vége felé volt. Én őszinte leszek, feküdtem 9-kor, keltem 3-kor, megírtam a disszertációmat azokon a hajnalokon, kakaó, lágy zene mellett a nappaliban.:)
Az volt benne a szívás, hogy reggel meg mentem dolgozni...
Gondolom, nehezen koncentrálsz a munkahelyeden, ha 2-től virrasztasz, szerintem csukd be a szemed olyankor és próbálj a férjedhez bújni, gondolkodni, legalább 4-ig ágyban maradni, az már jó keléshez, ha 9-kor fekszel!:)
37hkm
Nekem is a 2. trimeszter végén volt egy ilyen időszak :)
De szerencsére nem tartott sokáig.
Esetleg próbáld ki a Sedativ pc-t, várandósok is szedhetik, illetve szopogatni kell :)
Jó az álmatlanságra is, enyhe feszültségoldó.
Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!