Szerintetek a babák a pocakban érzik, hogy szeretettel várják őket vagy csak nyűg az érkezésük?
Szerintem csak azt érzik, hoyg nyugodt, "békés" az anya, vagy feszült, stresszes, esetleg még kiabál is néha. Ugye hangot is hallanak.
Ezt szerintem érzik. Mégiscsak 1 vérkeringésen van az anyával.
Szerintem érzik. Legalábbis a stressz vagy a nyugalom közti különbséget biztosan megérzik és valamennyire rögzül is, hogy hol érzik magukat biztonságban. Mikor újszülött osztályon dolgoztam, ott volt egy anyuka aki végig a 9 hónap alatt le akart mondani a babáról (drogos hajléktalan), majd mikor megszülte másnap meggondolta magát. Nagyon látványos volt, hogy a kisbaba gyakorlatilag minden vadidegen kezében nyugodtan elvolt, de anyuka kezében szünet nélkül ordított, még szopizni sem volt hajlandó, pedig dőlt a tej anyukából.
Ilyet azelőtt soha nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!