36 éves vagyok, első gyerekkel terhes. De a sok negatív vélemény annyira elvette a kedvem, hogy már nem akarom a babát. Mit tegyek?
19. Ez így van.
Erett személyiségként, jó anyagi körülmények közé, stabil párkapcsolatba. Én nem kívánom egy gyereknek, hogy a tíz évvel fiatalabb önmagam legyen az anyja.
Persze vannak szuper kladsz fiatal edesanyák is, szerintem ők is nagyon menők.
20.
A 35 nem kor, ha valaki figyel magára. Láttam èn (sajnos) 30 éves kétgyerekes anyukát is haldokolni rákban. 😥
Vagy van, aki balesetben hal meg.
Ezekre a dolgokra nkncs recept.
Mindenesetre orvosilag nem indokolt félni. Néhány rendellenesség kockázata nagyobb, ezért vannak plusz tesztek ebben a korban. De amúgy nem számottevően nagyobb a kockázat.
Harmincas korában sokan fiatalabbnak érezzük magunkat, mint húszévesen. Tudjuk, hogy kell figyelni magunkra, pihenni, konfliktust rendezni, vigasztalódni, örülni stb.
Van, aki ezt húszévesen is, azoknak tisztelet jár, én húszévesen inkább csak kétségek közt vergődtem.
20 évesen szültem (akkor akartam), de bocs, több eszem volt, mint most a kérdezőnek, 36 évesen...
Nem akarsz már babázni? Egyem a pici szívedet, hát azért akartál eddig szülni, hogy babázhass? Mert akkor inkább add örökbe. Meg akkor is, ha csak így dobálnád, mert mit mondanak mások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!