Gyerek mellett hogy bírtátok az első harmadot?
Figyelt kérdés
Még csak a 8. hétben vagyok, de nagyon lefáraszt a sok hajolgatás és féltem is a babát. A 2,5 éves fiam mellett bár szeretném, nehéz kímélni magam. Bölcsibe hordom, kocsiba berakom, kiveszem, dackorszak van épp, folyton hisztizik, nem egyszerű. Itthon takarítás, játék pakolás folyamatosan, mosás, mosogatás, mind hajolgatással jár. Még, ha a tűzre kell rakni is hajolnom kell. 😂 Aztán pelenkázás, mert nem hajlandó bilizni, vagy az esti fürcsi, kádba be, aztán ki, pláne, ha tusolni akar és akkor megint hajolok közben. Hogy bírtátok? Nekem esténként leszakad a hasam, néha úgy érzem. Reggelre aztán minden ok, de kezdődik elölről.2019. ápr. 24. 22:00
11/14 anonim válasza:
A gyereket nagyobb onallosagra szoktattam (fel evvel idosebb volt mondjuk a tiednel, mikor kiderult a baba), es az apukaja atvett egy csomo mindent delutanonkent, delelottonkent ovi.
12/14 anonim válasza:
4 hónapos volt a nagy, amikor úgy döntöttünk, jöhet a második, jött is. 😄 Imádtam minden percét, semmilyen tünetem nem volt, ahogy az elsővel sem. Sőt, a 13 hónap korkülönbséget is élvezem, egyáltalán nem nehéz (nekem).
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. ☺️
2019. ápr. 26. 13:20
14/14 anonim válasza:
Nekem is ekkora volt a lányom, mikor 8 hetes voltam. Nem volt semmi bajom, gyakran megfeledkeztem róla, hogy terhes vagyok, sőt én ekkor mentem vissza dolgozni is. A végén tényleg kemény volt. Nem bírtam már aludni. Mindig volt valami bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!