JAnuárra várjuk első babánkat, élettársi viszony vagy házasság? Melyik mellett mi szól?
érdekes... nekem ez nem okoz gondot. Sokkal inkább az a "herce-hurca" amit a házassságkötés jelent.. eléőkészület... meghívók.. ruha menü papírozás stb.
Nemis beszélve arról hogy nagy a család. Jó nagy lagzit kéne csapni.. :S
Igazából most egyedülálló vagy, ha csak nincs élettársi szerződésetek.
Egyet értek az első válaszolóval, olyan izé hogy ha megkérdik, hogy hàzasok vagytok, és azt kell mondani hogy nem, élettársak.
A házasság egy elkötelezettség a másik felé.
Számomra az a pali aki nem akarja elvenni a nőt, nem kötelezi el felém magát, nem gondolja komolyan, hisz meghadja magának a szabadságot, hogy bármikor kilépjen csak úgy a kapcaolatból, nem kell válni, bírósá ...
Ha valaki komolyan gondolja vegyen el feleségül, a gyerek szülessen házasságban. Már ez egy példakép a gyereknek!
Össze lehet házasodni 2 tanúval, sz csak a szűk család, testvérek, szülők! Délután szép fehér kosztümben házasságkötés, utánna egy vacsora étteremben, és ennyi.
Most ünnepeltük a Mamiék házassági évfordulóját, étteremben, 10 fő 30.000 Ft, mindenki azt evett amit rendelt az étlepról. A tortát mi vittük, menyasszonyi torta, marcipánbfigurával a tetején.
Nagyon szép, meghitt esemény volt.
Az élettársi viszony a cigányok sajátossága :)))
Hogy lehet ez kérdés egyáltalán?
6-osnak szőröstű' bőrőstű'
hogy lehet kérdés hogy hogy lehet kérdés? :)
Hát úúúgy vóót, hogy eccer vót' ho' nem...
Úgy hogy felvetődik és leírom majd kiírom. Lásd a felső zőőd téglalap formájú mezőőőben. :)
Érdembeli válasz esetleg a kérdés mivoltára? :)
Mi élettársak vagyunk, 2 éves a kislányunk és nem tartozom azok közé, amit az egyik válaszoló írt. Ha valaki ezért megjegyzést tesz az nem normális.
Nekem nagyon visszatetsző, ha azért házasodnak, mert jön a baba. Gyereket mindig is szerettem volna, eskűvöt nem. Fontosabb volt, hogy építkezzünk, a kislányunknak mindent megadjunk, mint hogy elmondjam, hogy feleség vagyok. Nem a papír tart össze 2 embert. 12 éve vagyunk együtt és soha nem éreztem, hogy furcsán néznének rám/ránk emiatt, de nem is igazán érdekelne, ha valaki megjegyzést tenne. Csak a kicsi miatt ne házasodjatok össze, nem fognak újjal mutogatni rátok, azért nem 60 évvel ezelőtt élünk:-).
Boldog babavárást és könnyű szülést!
februárra várjuk első babánkat...
Mi oktoberben összeházasodunk.
Lassan 10 éve együtt vagyunk előbb lakást vettünk,kocsit stb nem az esküvő volt a legfontosabb.....
viszont mikor a védőnő kérdezte, telefonba hogy a kedves férjem is otthon lesz-e a látogatáskor és én elkezdtem magyarázni, hogy nem a férjem...akkor leendő férjem azt mondta nah jó ezt így nem akkor gyere hozzám:)
Nem az álomesküvő lesz, de szép és nem is az a lényeg, mégis mivel őt zavarja az apasági nyilatkozat ezért rendezni szeretnénk a kapcsolatot...
Nem a gyerek miatt de a gyerekért házasodunk össze, neki is egyszerűbb mint ha anya-meg apa élettársak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!