Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner keresés házasság mellett?
hány évesek vagytok?
amúgy nem tudom, elég érdekes a ti házasságotok...én ilyen pasiban tuti nem bíznénk... ://
amúgy szerintem iszonyat bunkóság szexpartnert keresni házasság mellett, ÚGY hogy van gyereketek is...
Költözz el egy időre, ha el tudsz. Barátnő, szülő, tesó...
Írd meg neki, hogy ha mással akar szexelni, akkor ne marjon el hanem beszéljétek meg és válljatok külön.
Valószínűleg el akar üldözni maga mellől. Keresi benned a hibát, az okot, hogy ne legyen lelki ismeret furdalása, amiért lenne oka megcsalni. :S
Ez a szitu sajnos ismerős. De mivel veled minden rendben így maradnak az "állindokok".
Tudod az a baj, ha egy házasság tökéletes, akkor valamelyik fél előbb-utóbb megunja. Ő most másra vágyik. Kalandra. Te mindent megadsz neki, nincs miért küzdenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!