Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén! Ti alakítanátok ki párkapcsolatot Szemler Renátával?
Nem akarok szívtelennek tűnni, de ez a lány nem fogja megélni a 40-et, ha reális akarok lenni akkor a 30-at sem. Addig meg ülhet a kerekesszékében tovább...
Erre elég kevés férfi vágyik.
Ma láttam a tvben.
Lehet hogy szivtelen vagyok, de én nem járnék egy haldókloval.
De ha egészséges lenne, akkor se járnék vele.
Ez a riport alapján nekem az jött le hogy ilyen disco p*csa volt, aki a kopasz audis barátjával akart külföldre menni.
Sziasztok,
Nagyon szomorúnak tartom, hogy ilyen topik egyáltalán elindul, nem kímélve azt a személyt, akiről szól ez az egész baromság! Vajon hogy érzi magát az a leányzó, akit haldokló jelzővel illetnek, meg nem éri meg a 40 évet...?!Belegondoltok ebbe??Vagy csak dől mindenkiből a baromság?!
Ezt a lányt bíztatni kéne, TISZTELNI!!!, mindazért amin keresztülment, mert le a kalappal előtte, hogy ilyen tisztességgel helytáll és állja a sarat!
Az emberi hülyeség határtalan....és az emberek egyre érzéketlenebbek...a másik dolog: a szerelem nem ismer határokat és biztos vagyok benne, hogy Reni is megtalálja az ő Hercegét, aki teljes szívvel fogja imádni és támogatni amennyiben szüksége lesz rá! Szép, csinos,okos, kitartó, sokat összetehetnék két kezüket egy ilyen nőért!
Szép lány, de a riportjai alapján nekem se az jött le hogy példa értékű életet élt volna a balesete előtt.
Disco bulikkal gyüjtött magának adományt stb...
Egészségesnek született. Ezt szar kimondani de magának köszönheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!