Gyerek mellett hogy bírtátok az első harmadot?
Mintha nem lettem volna terhes.
Az utolsó hetekben szórakozott azzal, hogy amikor kimentünk sétàlni egyszercsak nem volt hajlandó tovàbb jönni, úgyhogy cipelhettem haza, nem volt egyszerű marha nagy hassal :S
Nekem nagyon sokat gorcsolt az elejen a hasam. Volt olyan este amikor aludni sem tudtam, biztos vtam benne, hogy elmegy a baba, reggelre megjon.
Masfel eves volt az eslo mikor terhes lettem a masodikkal. Magnezium + utrogestan..
Ha aludt a fiam aludtam, az apja furdette ha otthon volt, hetvegen pihentem amennyit lehetett, egyszerubb kajakat foztem.
20hetes vagyok, most jobb, de nekem oltari nagy mar most a hasam, nem tudom mi lesz a vegere, tuti ki leszek megint
3. babával vagyok terhes es most 2-3 napja érzem hogy kicsit néha terhes a terhesség, eddig cipeltem a nagyobbat, futottam utána, fociztunk stb , es persze a gyerekek mellett a házimunka is ott van. A kocsiba tegnap nem mertem eloszor berakni a fiamat, mert mar a hüvelyemnél érzem a fajasokat, a 38. hétben vagyok.
Ez volt a kedvenc terhessegem, mert mar nem volt idom magamat sajnálni, sajnáltatni 😂😃😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!