Ti milyen butaságokat hallottatok a terhességetek alatt?
Korán el kellett jönnöm a munkahelyemről táppénzre de már azt kellett hallgatnom hogy ne lustuljak el mert annál nehezebb lesz a szülés, miből gondolják hogy én egésznap otthon fogok feküdni? 😅🙄 A másik mikor még a neme se derült ki és még csak épp hogy elkezdtem gömbölyödni mindenki azt mondta hogy kislány pocakom van, kiderült hogy fiú 😄
A kedvencem pedig az mikor elkezdik nekem mondani hogy ne hordjam a régi farmejaimat mert elnyomom a gyereket és gerincferdűlése lesz vagy ami a legújabb "delfinhátú" lesz 🤨
Persze ilyenkor csak rájuk hagyom aztán magamba röhögök 😂
Az előbb olvastam ezt a kérdést. Ennél nagyobb butaságot még nem hallottam :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
7-8 hetesen kezdődött a gyomorégésem, ami egyértelművé tette egy-két ismerősöm számára, hogy akkor hajas baba lesz
(egyébként az volt :))
Nekem a legtöbb hülyeséget anyu mondja. De egyik fülemen be másikon ki, sokszor le kell fékeznem, rá kell szólnom, hogy állítsa le magát
-Ne szedjek Rennie-t a savamra, mert nem kell beszedni minden szrt.
-Ne vásároljak semmit a 9. hónapig.
-Ne akarjam előre megtudni a baba nemét, mindegy mi lesz nem?
-Ne menjek el külön fizetős vizsgálatokra mert felesleges.
-Ne etessem majd bébiétellel (ebben kivételesen egyetértek vele, csak az okában nem): mert mérgek vannak benne.
Emellett folyton egy bizonyos néven hívja a magzatot, amikor beszélgetünk róla, és már ezerszer megmondtam, hogy nem az lesz a neve.
"miből gondolják hogy én egésznap otthon fogok feküdni?"
Mondjuk abból, hogy táppénzen vagy? Hű a gonoszok, merik feltételezni, hogy okkal.
Kisfiús/kislányos pocakot szerintem sokan megkapják :D nekem detto ég a gyomrom és hajas baba lesz. Ekkora hülyeséget. :D
Nekem 21 hetesen alig van hasam, így a szűk családi körön, néhány baráton és a főnökömön kívül senki nem is tudja, pedig már hetek óta itt ficánkol :D
De így legalább megóvom magam a kéretlen hülyeségektől :D
Persze előbb utóbb úgyis tagadhatatlan lesz.
Kitartást lányok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!