Anyukák, kismamák! Volt olyan a terhességetek során, hogy nehezebbet emeltetek és lett vmi következménye?
Mi számít nehéznek? A megszokott súlyt emelheted továbbra is, ha nincs panaszod.
Én pl még az elején vittem kórházba a fiamat éjjel. A kocsiban elaludt, meg amúgy is rosszul nézett ki szegény, így felvittem a lépcsőn, be a váróig. 20kg volt. Éreztem, hogy nehéz, de így láttam jónak. Nem lett bajom tőle. De ez nem azt jelenti, hogy másnak sem lesz!
Kora terhesen cipekedtem sokat, költöztünk. Mire észbe kaptam, hogy késik, és csináltam egy tesztet, már 10 hetes voltam. :) Nem lett semmi baja.
A terhesség végén is cipekedtem. A 40. hét után átpakoltam a fél lakást, hátha beindul tőle a szülés. Nem jött be. 41+2 napon folyt el a magzatvíz, tusolás közben.
Terhességem elején megemeltem a 19 kg fiamat,este elkezdtem vérezni.
Ikerterhességnek indult,az egyik baba elment sajnos :(
Szia!
Első terhesség alatt sokat kellett cipelnem a munkahelyen (pékségben teli rekeszeket) és a bevásárlásokat is én intéztem (egyedülálló kismami voltam, segítség nem sok). Egy alkalommal a boltból hazafele meghúzódott a hasam alul, az szülésig fájt. De semmi bajunk nem lett. A fiam egészséges.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!