Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült már valaki úgy, hogy 2...

Szült már valaki úgy, hogy 2 üregű méhe van, osztott méhe szív alakú méhe? Volt-e valamilyen gond a terhesség során, komplikáció, vagy végig ki tudta hordani a babát? Nem lett koraszülött a baby?

Figyelt kérdés
2018. febr. 22. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömnek szív alakú méhe van. Amikor terhes lett elejétől fogva veszélyeztetett terhes volt, végig feküdni kellett neki amit be is tartott. 24 hétre beindult mégis a szülés szerencsére kórházban volt így azonnali ellátást kapott a baba. Megmaradt, szerencsére teljesen egészséges. Később újra terhes lett ugyan ez volt a szitu. Ott is 24 hétre beindult a szülés, de sajnos nem maradt velük az a baba.
2018. febr. 22. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem kétszervú méhem van. Nekem csak a terhesség elején volt vérzésem, amire kaptam progeszteront. Ezen kívül zavartalan volt a terhességem. 35. héten kicsi volt a súlya, ezért be kellett feküdnöm, egy hét múlva császárral születt 2300 grammal, teljesen egészségesen. Most már több, mint 7 kiló 5 és fél hónaposan :)
2018. febr. 23. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!