Lehet ebből baj, hogy megy a hasam? Van, hogy 2 napig semmi aztán egy nap kétszer is. Felhívjam a védőnőt?
Nyugi ez természetes! Sajna ez igy mükszik. Nálam eddig (25 hetes vagyok) inkább az volt hogy nem tudtam menni, volt hogy 3 napig semmi. Most meg napi kétszer, reggel este! Párom már poénból megjegyezte kár belém a kaja...:)!
Hány hetes vagy?
Szia!
Nekem is ez van, én mondtam a dokinak és a védőnőnek is, de mondták, hogy nincs ezzel semmi gond. Az eredményeim is jók. Igazából én örülök neki, nem irigylem azokat a kismamikat akinek rekedése van, akkor inkább ez legyen. Amúgy nekem volt olyan is, hogy sikerült lejárt szavatosságú tejfölt ennem :S, éjszaka görcs, majdnem ájulás, és hát ugye hasmenés, na akkor én is megijedtem, be a sürgősségire, reggel meg nődoki, aki elmondta, hogy ha görcsölnek az ember belei az okozhat gondot, de amúgy semmi probléma nem volt hála az égnek, pedig nagyon rosszul voltam. Húúú mennyit írtam :) szóval szerintem sima görcs nélküli hasmenés miatt ne aggódj, de a legközelebbi dokilátogatásnál említsd meg, csak hogy megnyugodj :)
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!