A védőnőt mikor kell megint felkeresnem?
8 hetesen voltam nála, azóta nem találkoztunk! Mikor kell mennem hozzá?
13 hkm
Nekem a 36. hétig havonta (vagyis 4 hetente) kellett menni. A 36. hét után hetente. De ezt minden alkalommal megmondja a védőnő, hogy mikor menj legközelebb, nekem a kiskönyvbe is beírta mindig a dátumokat.
Neked nem?
Mivel 13 hetes vagy, szerintem már menned kellene.
39+5 hkm
Köszi!
Már van kis könyvem, de nem mondott semmit,hogy mikor kell felkeresnem!
De akkor ma felhívom, hogy mikor menjek!
Na majd megint ott kell állnom két órát! Fog örülni a főnök!:)
Hát eddig egyszer voltam. Akkor ki kellett mennem a kórházba, ahol rendel. Előtte felhívtam, azt mondta,hogy fél 8-kor kezdi a rendelést, menjek oda akkora. Igen ám, de akkor már kb. 4-en voltak előttem. Pedig még hamarabb is mentem. Na most mire mindet végigkérdezgeti, leméri, pisi stb. kb. két óra múlva értem vissza melóhelyemre.
Nem hiszem,hogy lehet időpontot kérni!
És úgy nem lehet megoldani,hogy ha meg lesz AFP meg a 18. heti uh eredmény, akkor megyek az összeset beíratni egyszerre?
Elvileg csak 4 a kötelező látogatás a védőnőnél nem?
A költözéseink miatt 3 védőnőm volt eddig, de mindegyik adott időpontot a következő alkalomra. Sőt meg is kérdezték, hogy nekem mikor lenne jó, mivel én is dolgoztam. Szerintem is hívd fel és beszéld ezt meg vele.
35 hkm
Nem minden védőnő ad időpontot... Nálunk pl. egyik se.
Igen, csak 4x kell kötelezően megjelenni nála. Ha van orvosod, aki végigkíséri a terhességedet, odafigyel rád, ez a 4 alkalom bőven elég. És igen, jó, ha együtt viszel több leletet. Nem kell túlzásokba esni :) Se időm, se türelmem nem lett volna, hogy 4 hetente járjak a védőnőhöz, főleg, hogy az orvosomhoz is így jártam. Akkor mindig valamelyik rendelőben ülhettem volna a terhesség alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!