Melyik védőnőhöz tartozom? Az állandó lakcímem vagy a tartózkodási hely szerint illetékes védőnőt kell felkeresnem?
Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 18:03
1/7 anonim válasza:
Szia! Én a tartózkodási hely szerinti védőnőmhöz járok. Képzeld el a szitut, hogy pl. az állandó lakcímed Debrecen, a tartózkodási helyed pedig Budapest. Hmm, az elég ciki lenne, ha ekkora távot kellene megtenned a védőnőd miatt :-)
A tartózkodási hely szerintit kell felkeresned. Nekem utca szerint is meg van határozva, hogy melyikhez kell mennem.
Boldog babavárást Neked.
18 hetes kismami
2/7 anonim válasza:
EGyetértek.-) vicces lenne Győr-Pécs távaltban.-)
3/7 A kérdező kommentje:
Pontosítok: mindkét címem ua az város. Így mi a teendőm? Ilyenkor is a tartozkodási szerintit kell felkeresnem, vagy dönthetek?
Egyébként köszi a gyors válaszokat, holnap megyek!
2008. febr. 25. 18:53
4/7 anonim válasza:
Szia
Szerintem a tartózkodási helyedhez tartozó védőnőhöz mrnj,főleg ha tartósan ott maradsz,mert a védőnő kijár majd hozzád ha megszületett a baba.
5/7 anonim válasza:
Ahol a legtöbbször tartózkodsz, azt a legérdemesebb felkeresni.
6/7 anonim válasza:
Ahol lakni fogtok a babával,mivel a védőnő oda fog járni látogatni titeket a saját körzetébe.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A tartozkodási cím szerint illetékeshez megyek.
2008. febr. 26. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!