Baj ha nem tudok enni annyi gyümölcsöt, zöldséget terhesen ami elő van írva?
Próbálok helyesen táplálkozni, minél több zöldséget, gyümölcsöt.
Viszont már rosszul vagyok tőle, ha ennem kell. Ezelőtt nem ette ilyen rendszeresen.
Szedem a terhesvitamint, ha néha néha kimarad a zöldség, gyümölcs evés az okozhat gondot?
Tejtermék: napi 2-3 alkalommal
Zöldség-gyümölcs: napi 3-5 alkalommal
Gabonafélék: napi 3-5 alkalommal
Hús: minimum napi 1 alkalommal
Folyadék: napi 2-3 liter
Ezt értem "előírt" mennyiség alatt. A folyadék amit tudok tartani, bár ezelőtt max másfelet ittam. De a többi mennyiséget éppen tudom tartani. Étvágyam sincs, meg ezelőtt azt ettem ami jól esett, ha egészséges volt ha nem...
Most változtatni szeretnék ezen, de ezt nem tudom hogy lehet bezartani 😂
Ezt ki a fene írta elő és miért? Eü. problémád van esetleg, ami szigorú diétát követel? Mert ha nem ez úgy baromság, ahogy van. Én a zöldségek kb. 80%-át ki nem állhatom, undorodom tőlük, terhesen meg még hányingerem is volt, szóval még véletlenül sem ettem meg. Ugyanúgy kajáltam, mint azelőtt (már ami megmaradt bennem). 3 szuper egészséges gyerekem született, mai napig is azok. Az elsőnél még terhesvitamint sem szedtem, akkor még nem volt divat.
Azt egyél, ami jólesik.
Ilyen előíras nincs, de ha belegondolok amennyire szénhidrátdúsan szoktam enni terhesen,mégis ettem kb ennyit ezekből
Példa:
Reggeli
Vajaskenyér felvágott ( jó
Minőség)
paradicsommal, paprikával
Gabona-zöldség- tejtermék pipa
Tízórai:1-2 zabkeksz alma tejeskávé
Pipa
Ebéd
Bármi húsos
Plusz Salátával
Akàr savanyítva
Ha tészta vag rizs akkor gabona is pipa
Esetleg tejtermék nincs
Uzsi:
Krémtúró gyümölccsel?
Vagy akármi
Vacsi:
Mi hideget szoktunk
Kb mint a reggeli
De pl főtt tojással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!