Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Januárban voltam orvosnál mert furán éreztem magamat émelyegtem és szédültem. Lehetet esély rá hogy terhes vagyok így magánorvoshoz mentünk aki nem látott semmit de azt mondta csonáljak egy hét mulva tesztet. Csináltam is pozitív lett és februárban nem jött meg. Álltalában hónap végén szokott. Viszont március elején nagyon furán "vérzésem" volt de nem olyan mint szokott lenni. Most áprilosban megint késik és visszamentünk az orvoshoz aki azt kérdezte hogy szeretnék e szülni a vizsgálat előtt majd a hasi ultrahang után azt mondta menjek majd el egy hüvelyi ultrahangra.

Szerintetek terhes lehetek ha ilyesmit mondott az orvos?

2019. ápr. 16. 16:26
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De kaptam pappirta amin rajta vannak az adataim
2019. ápr. 17. 03:20
 22/27 A kérdező kommentje:

Egyépként elég nagy nekem is a hasam.

Már akkora hogy az egesz nadragjaim nem igazán mennek fel.

És magánorvoshoz megyunk most ezért reménykedek ott már kapok választ

2019. ápr. 17. 03:23
 23/27 anonim ***** válasza:

És az adataidon kívül más nincs rajta?

Mint pl az hogy mekkora az uterus vagy hogy látható benne élő magzat esetleg utolsó menstruáció?

Vagy csak egy sima nőgyógyászati papírod van?

2019. ápr. 17. 06:01
 24/27 A kérdező kommentje:
Csak az adataim vannak rajta.. Ezt nem értettük mi se
2019. ápr. 17. 09:19
 25/27 anonim ***** válasza:
De ha tudtad hogy terhes vagy akkor miért nem mentél vissza az orvoshoz a pozitív teszt után rögtön?
2019. ápr. 17. 10:36
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha csak az adataid vannak rajta akkor nem lát terhességet. Nekem komolyan nem fér a fejembe, hogy valaki ilyen buta legyen. Nincs szád, hogy kérdezz az orvostól?

Pozitív teszt után (nem 2 hónapos múlva) bemész az orvoshoz. Elmondod hogy csináltál tesztet. Ő megnéz és elmondja mi van. Ha nem akkor kérdezel. Ha vérzel bármikor úgy hogy szted terhes vagy, azonnal orvos. Ha azt mondja a doki hogy nem lát terhességet, elmondod milyen tüneteid vannak és megkérdezed mi okozhatja. Egy 10 éves gyerek is jobban elboldogul az orvosnál.

Remélem egyébként nincsen baba, mert semmilyen szükséges vizsgálat nem lett elvégezve és lehet hogy csak beteg lenne.

2019. ápr. 17. 12:22
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan , szerintem valaki viccel
2019. ápr. 17. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!