Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhes vagyok?

Szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Januárban voltam orvosnál mert furán éreztem magamat émelyegtem és szédültem. Lehetet esély rá hogy terhes vagyok így magánorvoshoz mentünk aki nem látott semmit de azt mondta csonáljak egy hét mulva tesztet. Csináltam is pozitív lett és februárban nem jött meg. Álltalában hónap végén szokott. Viszont március elején nagyon furán "vérzésem" volt de nem olyan mint szokott lenni. Most áprilosban megint késik és visszamentünk az orvoshoz aki azt kérdezte hogy szeretnék e szülni a vizsgálat előtt majd a hasi ultrahang után azt mondta menjek majd el egy hüvelyi ultrahangra.

Szerintetek terhes lehetek ha ilyesmit mondott az orvos?

2019. ápr. 16. 16:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom már a monitoron meg tudta volna mutatni ha van bent valaki.
2019. ápr. 16. 17:41
 12/27 anonim ***** válasza:
Bocsi, én már ott leakadtam, hogy elvileg 8 hetes terhesen furcsán véreztél, és azzal nem mentél sehova. Baromi nagy mákod van, ha a babád él és egészséges. De igazából ki tudja mi van ott bent egy esetleges nemtegye befejezett vetélés után.
2019. ápr. 16. 18:41
 13/27 anonim ***** válasza:

Ennyi ésszel szabadlábon 😂

1: Pozitív teszt után vérzel, de nem mész orvoshoz.

2: Mióta megcsináltad a tesztet (február), eszedbe sem jutott orvos által megerősíttetni.

3: Az orvos hasi ultrahangon már 6-7 hetesen látja a szivhangot is. Nem kéne hüvelyi ha valóban február óta terhes vagy.

Az sem kizárt hogy méhen kívüli terhesség. De nem baj. Halogasd csak a dokit míg igazán nagy baj nem lesz

2019. ápr. 16. 19:35
 14/27 anonim ***** válasza:
+ ha valóban annyi idős terhes lennél már érezned kellene a babát meg egy csomó vizsgálaton (pl genetikai ultrahang, vér és vizelet vizsgálat) túl kéne lenned
2019. ápr. 16. 19:41
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ultrahangot nem láttál semmit? Mert kB most 4 hónaposnak kellene lenned. Tüneteid sincsenek?

Januárban nem jött meg se februárban, márciusban véreztél egy kicsit most áprilisban meg "késik" miközben már előtte már 2 hónapja nem menstruàlsz miközben van egy pozitív teszted. 🤔🤔

2019. ápr. 16. 20:22
 16/27 A kérdező kommentje:

Érzem a hasamban néha kis bubisat valamikor erősebbet.

A doki mondta igy menjek. Ezért is váltunk orvost.

Sajnos nem láttam semmit mert a monitor a doki fele volt

2019. ápr. 16. 20:30
 17/27 anonim ***** válasza:
2 db genetikai ultrahangon kéne túl lenned. De ne foglalkozz vele. Kb annyi idősnek kéne lenned mint én. Már nem bubikat érzek hanem határozott rúgásokat és már azt is minden nap. A hasam az meg úgy megindult mintha dinnyét nyeltem volna
2019. ápr. 16. 20:50
 18/27 anonim ***** válasza:
Csinalj egy tesztet elao korben
2019. ápr. 16. 20:55
 19/27 anonim ***** válasza:
*elso
2019. ápr. 16. 20:55
 20/27 anonim ***** válasza:
Papírt nem kaptál?
2019. ápr. 16. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!