Mennyi alkoholt szabad inni egy kismamának a korai szakaszban?
Én egyetértek Veled, "sörözős" kismama! Én ugyan nem iszom alkoholt, mióta terhes vagyok, de nem azért, mert nem merek, hanem mert nem kívánom! Biztos vagyok benne, hogy a kisbabánk valahogy jelezné, ha valami nem jó neki! Imádom a káposztát, de amióta terhes vagyok, totál fáj a hasam, ha eszem...ergo, kisbabámnak nem tetszik, hát nem eszem! Szerintem ez igy van a piával is!Szerintem, ha kivánod, nyugodtan ihatod, persze mértékkel...de biztos vagyok benne, hogy ezt Te is tudod.
Nyaralásról annyit, hogy én is nyaraltam 12.hétben. Törökországban voltunk, ráadásul életemben előszőr repültem. Napoztam, ettem különleges dolgokat, nincs semmi bajom.
Első kisbabám, és nem pörgöm túl a dolgot, felesleges!
14.-hetes kismama
20 hetes vagyok,első baba és most kezdtem el esténként apájával vörös borozni,persze csak kortyokat iszogatok,de kívánom.Jó hideg,száraz vörös bor ebben a hőségben nekünk jól esik.Sört is szoktam inni néha a citromosat,de csak 1 pohárral tudok inni belőle,többet nem kívánunk.
Szerintem,ha a gyereket ennyire megakarja valaki védeni a külső hatásoktól akkor nem ajánlatos neki szülni,mert az élet megsúgom sokkal ártalmasabb,mint egy pohár szesz.
Nyugodtan le lehet szavazni,vagy felelőtlennek nevezni,de ez az igazság.
Nyaralni csak azért nem megyünk,mert a gyerek cuccaira spórolunk,de szívesen mennék én is tenger közelbe vagy ilyesmi.
Szóval koccints nyugodtan,és ne legyél görcsösen aggódó kismama,mert hogy állítólag az is árt:)
nem azért vállal gyereket az ember, mert ajánlatos vagy sem.
elvileg azért vállal az ember gyereket, mert így teljesedik be a szerelme a párjával.
ha egy gyereknek oka van, az baj. (pl. házasságmegmentő baba. szüljünk a beteg nagypapának baba, nehogy egyedül maradja öregkoromra baba, már mindenkinek van az ismerősök között baba. utálom a munkám baba, stb, stb)
nem azért vállalok, mert érdemes. és nem fogok alkoholt inni terhesség alatt, mert egyébként sem kívánom. kivánni? alkoholt? nem is értem. szerintem ott már baj van, ha valakinek kívánja a szervezete.
de hát ez van. Magyarország, alkoholista ország. sajnos. és ezért azt hisszük, hogy teljesen normális ha Papa megissza a napi pár sörét a meccs mellé, pedig nem az. ezért azt hisszük, hogy a kismama ha alkoholt kíván, had igyon.
szerencsés akinek a babájának nem lesz baja ennek ellenére, de nem kell a sorsot kísérteni
Kedves 13,24
Jo dolgodban mar nem tudod mit csinalj?!
hány cigit? semennyit.
nehogy elkezdjétek, hogy mértékkel az is milyen jó.
Mar a csappbol is az folyik hogy alkoholt ne!Es miert?Mert elpusztitja az idegsejteket az anyanal es a babanal.
Az egeszsegugy azert kuzd hogy az anyukak ne fogyasszanak alkoholt,itt pedig pont egy ellenkampany folyik.
Kedves utolsó, nem folyik itt semmi más, csak eszmecsere.
A kérdező fog úgyis dönteni, hogy mit csinál, De nem hiszem, hogy pár korty pezsgő bárkinek is ártana.
Nahh kedves 13.24!!
Nem vagyok itthon ülős fajta, és nem eszem bio dolgokat!
Járok strandra járok bánya tóba, és megeszem a zsiros kajákat ha megkivánom!!
Apuci megihatja a sörét ha akarja és elszivhatja a cigéjét is az sem zavar addig a pontig mig nem veszi el a gyerek elől a pénzt!!!
De azért én nem fogok inni mert apuci iszik! Nem is értem miért keltél igy ki magadból de biztos megvan rá az okod!
Ahogy az előttem szolok is irták fura ha kivánják a terhes kismamák az alkoholt...! Elgondolkodtató. Persze nem csak egy férfi lehet alkoholista...
És igenis egy alkoholt iszogató kismama ugyanolyan gyönyörű látvány mint egy cigiző kismama...! Semmi probléma te gyereked lesz beteg végülis nem az enyém! Igy nem érdekel a duma amit itt pökhendien lenyomtál...
Senki nem bántott! Csak ennyit irtam hogy SEMENNYI ALKOHOL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!