Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi alkoholt szabad inni...

Mennyi alkoholt szabad inni egy kismamának a korai szakaszban?

Figyelt kérdés
Esküvőre megyek és akkorra már kb. a 4. hétben leszek. Merjek egyáltalán inni alkoholt??? Pezsgős pohárköszöntő lesz.
2010. júl. 5. 10:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mértékkel nyugodtan igyál pezsgőt,vörösbort.

Én 28 hees vagyok de ebben a nagy hőségben igenis megiszok egy-egy pohár jó hideg söröcskét :D

2010. júl. 5. 11:43
 12/31 anonim ***** válasza:

[link]

Itt kiszámíthatod, hogy pontosan hány hetes is vagy!!

2010. júl. 5. 11:57
 13/31 anonim ***** válasza:
Azert az elso 3 honapban en nem innek semmit.
2010. júl. 5. 12:04
 14/31 anonim ***** válasza:
26%
Semennyit!!! Nem éri meg! Söröcskéző anyukának pedig ajánlom a jó hideg ásványvizet! Az is oltja a szomjat!!!!
2010. júl. 5. 12:14
 15/31 anonim ***** válasza:
26%

söröcske...úhh no comment. gondolom korsócskával.

nekem még pár deci is a fejembe száll, ezek után fix, hogy a baba is megérzi. nem szabad

2010. júl. 5. 12:26
 16/31 anonim ***** válasza:
70%

93% os válaszolónak üzenem,hogy pontosan ezért finom a sör ebben a nagy melegben mert ugyan úgy oltja a szomjat,mint az ásványvíz.

Mi bajod?Talán irigykedsz?

Attól,hogy valaki kismama lesz ne üvegbúra alatt éljen.

Jaj gondolom Te vagy az a típus aki szója kaja,bio italok,semmi extra csak otthon üldögélek és várom elteljen a 9 hónap.Na ne.

Nekem ugyan olyan az életem,és azért mert valaki megiszik egy kis vörös bort vagy sört már alkesz a szemedben?

Meg árt a babának.Na ja.Mint állítólag minden árt neki.

28 hetes vagyok és voltam februárban sielni,ittam forralt bort,tavasszal welness szállóban ott is volt party,most már a második nyaralásnak megyünk neki családostól,Egyiptomba.Most jöttünk haza Görögből ahol a válság ellenére szuperül éreztem magam és nem hagytam ki a Retsinát(görög gyantás bor)

Egyiptomban sem a szobában fogok kuksolni,biztosan megkóstolom a rózsabort és egyéb finomságokat.

A terhesség nem betegség,nehogy már egy kis sör,bor megártson.

Nálatok otthon az uradnak nem szoktál venni a hűtőbe sört?

Mondjuk pont most a VB alatt?

Nálunk mindíg van,nem tudom Te mit iszol...Csak a vizet?

Utána következő válaszolónak:

mit kombinálsz?te is irigykedsz?

Írtam én olyat,hogy korsócskával?Tanulj meg olvasni.

Látom nálatok se fér bele a családi életbe a sör otthon a hűtőben.Engem meg kutyára nem érdekel,hogy te berugsz már 2 pohártól is.Mindenki ismeri a saját korlátait szerintem.És ilyet sem írtam,hogy berúgásig kell inni.Ha jólesik,miért is ne?

Azért nem kell ennyire túlreagálni a terhességet.

2010. júl. 5. 13:24
 17/31 anonim ***** válasza:
25%

képzeld én nem veszek az uramnak sört. együtt veszünk, de nem iszunk napi szinten. heti esetleg. terhesen biztos nem fogok egyáltalán és hiába ideologizálod meg, nem jó. nem hiába mondják ezt az orvosok is.

plusz: sör nem oltja a szomjat, csak miközben iszod, akkor érzed úgy. utána ugyanúgy szomjas leszel, mert az alkohol vizet von el a szervezetből

2010. júl. 5. 13:35
 18/31 anonim ***** válasza:
47%
jó sok szabid lehet, hogy ennyit nyaralsz. mert gondolom dolgozol is, mert az sem árt a babának.
2010. júl. 5. 13:39
 19/31 anonim ***** válasza:

Én a lányommal is megittam néha-néha egy-egy deci vörösbort. Sőt, úgy 5 hetes lehettem vele (akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok), mikor borfesztiválon voltunk és bizony picit becsíptem. A picur 2 éves és köszöni jól van.

A dokim pl abszolut nem ellenezte a heti egy deci vörösbort, sőt azt mondta jót tesz a vérképződésnek. Egy negyed pohár pezsgő eked sem és a picinek sem fog megártani.

Kíváncsi lennék, mit szólnátok, ha orvosi utasításra minden reggel egy felessel kellene kezdeni a napot! A barátnőm sógornője ugyanis így járt, az elején kinyílt a méhszáj fekvésre ítéltetettt a 9 hónap alatt és minden reggel meg kellett innia egy korty konyakot, mert állítólag segít a méhszájat mereven tartani. A lánya ma egy 8 éves életvidám kislány, akit még a nátha is messzire elkerül.

2010. júl. 5. 14:30
 20/31 anonim ***** válasza:
nem mindegy, hogy a terhesség legelején történik egy ilyen hatás, vagy a végén. az elején, első pár hétben, hónapban fejlődnek ki a baba létfontosságú szervei, stb. akkor sokkal ártalmasabb bármi. mutatja az is, hogy a magzatvédő vitamint 12. hétig ajánlatos szedni
2010. júl. 5. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!