Megtudná valaki mondani, hogy szabad-e 13 hetes kismamának megfázásra Neocitránt inni?
Szia, a betegtájékoztatójában ez áll: Terhesség vagy szoptatás ideje alatt szedhető-e a Neo Citran por felnőtteknek?
Terhesség első harmadában nem alkalmazható. A terhesség további időszakában csak akkor alkalmazható, ha az orvos az előny / kockázat mérlegelése alapján azt egyértelműen előírta. Szoptatás időszakában nem ajánlott.
Szóval inkább kérjél egy gyógyszerésztől vagy orvostól tanácsot. Ne szedj be semmit sem csak úgy magadtól, nem biztos, hogy a babának nem árt.
Nem szabad szedni nekem azt mondták mindkét terhességemnél!!!!!!! (nekem az volt a csodaszer mindig az ilyen megfázásos akármikre)
Sinupret -et szedtem helyette (a gyógytea mellett) ez homeopátiás cucc, és az is helyretett.
A herbáriás barna zacsikon fel van tüntetve, hogy melyik mire jó, olvasd el nyugodtan ott a gyógyszertáros pultnál? de én most le is írom neked ami itthon van:
Hársfavirág: felső légúti hurutok, lázas meghűlés, gyulladások esetén izzasztó hatású. Enyhe vizelethajtó, nyugtató hatású.
Kerti kakukkfű: felső légúti gyulladások esetén oldja a hörgők görcsét, köptető és antibakteriális hatású.
Jobbulást!
Kamillateával pedig inhalálhatsz. (forró vízbe virágok/filter és fölé hajolsz).
Ha mindenképp gyógyszer kell: tantumverde: szopogatós vagy spray a torokra. Bár nekem annyira nm jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!