Kinek van tapasztalata 27. -28. heten szuletett babaval?
Most vagyunk 27+1 naposak, sajnos ugy nez ki max 1 hetet tud meg bent maradni, a reszleteket most nem irnam le, igazabol nem is az a lenyeg, mar itt vagyok a korhazban.
Arra lennek kivancsi, hogy akinek szuletett ilyen koran gyermeke, mi lett vele? Eletben maradt e, egeszseges e, meddig kellett korhazban maradni stb
Koszonom
Nekem később születtek az ikreim (34 het, 2 kg). Az egyikük ennek ellenére súlyos károsodásosat szenvedett.
Ismerek sok 28 het körül született babát, családban is vannak többen, van aki mar felnőtt. A skála széles. Van rengeteg makkegészséges köztük. Van, akinek kisebb bajok maradtak hátra, van akinek nagyobbak es van aki sajnos elvesztette a harcot. Remgeteg dologtól függ ez. Van-e bármilyen alapbetegsége, koraszülés oka, körülményei, pic hozzáértése, tüdőérlelő stb. Es persze a szerencse. Bízni kell a legjobbakban, szuperek az esélyei egy ilyen időre született korababának, persze kemény küzdelem lesz.
Hogy vagytok kedves kérdező? Remélem minden rendben.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!