Miért nem fejlődik a baba? Vagy számit, hogy hasi és hüvelyi ultrahangot csinálnak? Valakinek van hasonló tapasztalata?
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk valaki kicsit elmérte?Elég ha az egyikük fél mm erre a másikuk meg fél mm arra mér aztán máris úgy tűnik semmit sem fejlődött.Az orvosod mit mondott, tőle nem kérdezted?
Ha nagyon parázós vagy akkor ne olvasgass a neten.Rettentő sok butaság is van.Nyilván amit írtál igaz,ha nem fejlődik az előbb utóbb vetéléshez vagy művi befejezéshez vezet, de nagyon korai a terhességed még szóval én türelemre intenélek és csináld amit az orvosod mond.
2 mm-erről beszélünk. Most fogj meg egy vonalzót és nézd meg, hogy az mekkora. Majd nyiss meg mondjuk egy paint-et és húzz egy egyenes vonalat az egereddel ami pont 2 mm. Rohadt nehéz, gyakorlatilag lehetetlen.
Elég egy pixellel odébb tenni a kurzort (amit ugye csak szemre saccol be) és máris napokkal csúszik a terhességig időd.
Szóval jó tanács: ha ennyire félsz a vetéléstől, akkor ne idegeskedj felesleges hülyeségeken, mert ezek azok amik valóban ártanak.
2 naponta mész ultrahangra, 5 hetes terhesen? Sőt már harmadszorra mentél orvoshoz. Egy terhesgondozás 4 vizsgálat ezzel együtt 4 ultrahang-40 hét alatt.Ezt te majdnem letuttad 4 hét alatt.
Mire számítottál, mi történik 2 nap alatt a magazatoddal?
2 mm-ről pár nap alatt azt vártad, hogy még pár mm-ert nőjön? Giga méretű babát szeretnél vagy mi?
Én is az első babámat várom, de azért nem vesztem el a fejemet és tudok logikusan gondolkodni.
Megnyugodni pedig sosem fogsz. 12 hét után sem. Ha megszületik akkor sem. És ez normális, mert minden szülő aggódik. Csak a józan eszedet ne hagyd el, mert valahogy fel is kell nevelned majd azt a gyereket.
Teljesen érthető, hogy mentél.
Nem minden terhesség egyforma. Nekem eddig 11 ultrahang volt, a 32. heti lesz a 12.
Az a legfontosabb, hogy megnyugodj. Megértem, hogy félsz, nekem missed ab. volt, én is féltem. De amin nem tudsz változtatni, azon nem kell aggódni.
Minden rendben lesz, csak nyugi!
A fenyegető vételes pedig a vérzés miatt volt, a magas rizikó valószínű az előző terhesség miatt került a papírra.
6 hetes embrió pedig 2-4 mm.
Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!