Miért nem fejlődik a baba? Vagy számit, hogy hasi és hüvelyi ultrahangot csinálnak? Valakinek van hasonló tapasztalata?
Szia. 14 és 18asvalaszolo vagyok. Lassan belépek a 12.hétbe.15.én megyek Genetikai UHra.
De sajnos a 9hetes UHn mar csak a nagyobbik baba elt. De ő szépen izgett mozgott. Csak ez a 3hét ez idegörlő.. Teli aggodással..
Jolvan e.. Éle még. Nem e okozott bajt az elhalt kicsi magzat.. Felszivodott eegyáltalán.. Szoval idegesség van. De probalok beszélni neki nyugodt maradni. Ma akarok beszerezni egy szivhang figyelőt.. Kiprobáljuk hátha...
És te kérdező hogy vagy/vagytok? Voltal azota orvosnál?
Mensi szerint és UH szerint én is ma vagyok 11+3 hetes. 😍
Irok majd mindenképp hogy mi volt.
Bizom én is benne hogy Ő erős és megmaradt, jol van!
Nagyon nagyon sajnálom a babádat! 😪
Viszont én most 11+6naposan megtaláltam a kis szivecskéjét.. Azóta csak azt hallgatom.. 😍
Ja utoljára 22es válaszolo voltam.
Utolsó vagyok. Én egyből megtaláltam. De ezen rajt is van, hogy 12.héttől lehet használni. Csodáshallani, azota is folyton a felvételt hallgatom. Ma vagyok 12+2 és ma van a nagy nap. Genetikai UH.
Izgulok.. Bevagyok f.sva 😊😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!