Normális hogy semilyen terhességi tünetem nincs?
Én 32 hetes vagyok, de összesen annyi tünetem van/volt, hogy elkezdett nőni a hasam, és mozog a baba. :)
Örülj neki!
Jaj, örülj neki :)
Én 10 hetes vagyok, egy hónapja nem tudok enni és aludni rendesen a hányinger miatt, már fogytam 2-3 kilót is...
Semmi gond nincs akkor sem, ha nincs tüneted. Az nem szükségszerű, inkább csak kellemetlenségeket okoz. Örülj, hogy ilyen jól viseled :)
Na mintha magamat hallanám pár hónappal ezelőtt. Én is már aggódtam azon, hogy nincs semmi tünet, jel stb. aztán a 9-12. hétben ami elmaradt, azt duplán bepótolta. De van akinél nincs semmi tünet, ez teljesen az egyén szervezetétől függ.
Ne aggódj!
:)
Nyugi, teljesen normális. Nem mindenkinek van tünete. S tényleg örülj neki, mert ahogy hallom, némelyik nem túl kellemes! (Én is kimaradtam eddig mindenből!)
26 hetes kismama
Én is paráztam ,mert nekem sem volt semmi jele. Most már nő a pocim, úgyhogy kezdek megnyugodni! Szerintem is inkább örüljünk, hogy nem hányjuk végig a várost, mint egy pár ismerősöm:D...
14.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!