80 kiló vagyok kB. És igazából most tervezzük a babát.
Én 1 hónapja diétázom és járok konditerembe.
A diétát a terhesség alatt felfüggeszteném hogy a baba minden tápanyagot rendesen megkapjon. Ettől függetlenül nem csak szemetet ennék szóval nem térnék vissza a régi életnódba hogy csak tésztát csokit üdítővel
Az edzés részéről viszont nem tudok semmit.
A túlzásbavitt megeroltetés tudom rossz
De mi számít annak?
Rubint Réka terhesen edzett az még normálisnak számít?
Vagy ilyenkor marad a lightos torna?
A has gondolom ilyenkor kimarad.
Futni lehet?
Vagy a terhesség alatt nem egészséges a sport?
2019. ápr. 10. 14:23
1/5 anonim válasza:
Lehet edzeni, sőt szerintem kell is. Nem szabad ugrálni, futni az első trimeszterben. Amúgy mindent csinálhatsz, amit előtte, az edzettségi szintednek megfelelően, nekem azt mondta a nödokim, hogy nyugodtan tornázzak tovább, érezni fogom ha valami már nem megy, olyankor abba kell hagyni. Hasra nem edzettem, de olyan is van aki szokott, nekem ez túlzásnak tűnt.
2019. ápr. 10. 15:05
2/5 anonim válasza:
Szia! Én mondjuk terhesség előtt is sportoltam de mikor megtudtam,hogy jön a baba vissza vettem. 12.héttől csinálom Bellényi Bea kismama tornájat ami a youtubon is fennt van 3*15-20perces blokkok teljesen átmozgat nagyon jó. Most 1 hete már érzem hogy nehezebben bírom így a 3.trimesztertől Kállay Ildikó féle kismama dvd-re(elég retro de amúgy teljesen oke) tornázok. Ebbe több a nyújtás a légzőgyakorlat. Nekem kismama tornába a R.Réka nem jött be. Idegesítő semmi képzettsége a têmában és ne mondja már egy kismama dvd közben hogy "ne hagyd abba bírod még" miközbe minden hozzá értő azt javasolja,hogyha úgy érzed sok akkor inkább álj meg.
2019. ápr. 10. 15:25
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én intenzíven futottam a terhesség előtt, mikor pozitívat teszteltem még futottam egy tizest, aztán letiltott a dokim..hogy azt inkább ne...Persze a bébiért mindent, majd ha kibújt szeptemberben, futok megint ;)
Hajrá baba!
2019. ápr. 10. 15:38
4/5 anonim válasza:
En abbahagytam mert veszelyeztetett vagyok. (mehszaj elegtelenseg volt az elso terhessegemben es felidotol fekves) viszont nem kell abbahagyni a dietat. Ne fogyokura legyen de dieta siman lehet. En most is es elsonel is fogytam a vegere (volt is miből.. En is 80al lettem terhes) sokszor keveset kell enni, sokat kell inni.. lehet szamolgatni a szenhidratot, sok sovany húst, zoldseget lehet enni, de gyumolcsot, feher lisztet, cukros italokat mértékkel fogyasztottam. A sportot addig erdemes csinalni amig jol erzed magad közben. R.Reka sztem annyira nem szakértője a dolognak, de ha neked bejon a vinnyogasa és birod akkor hajrá. ;) engem iszonyatosan idegesit az egesz csaladjaval egyutt
2019. ápr. 10. 15:41
5/5 Vicky92 válasza:
Kizárólag olyan jellegű sport ami a pulzust nem viszi 140 fölé.
Én jó magam nem kezdtem a terhességet túlsúllyal, de mozogni nem igazán szoktam,szeretek. Terhesség előtt is mindig az étkezésre figyeltem,és most terhesen is. Nem számolom körömrágva a kcl-t, csak nem szeretnék meghízni. A babám nagyon jó húsban van, 22 hetes vagyok és Xs-s-es ruháimat hordom 😊😊😊
Persze mindenkinek más az ideális...ez csak az én példám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!