Terhesen lehet tornázni? Ha igen meddig?
Figyelt kérdés
Természetesen nem mennék el súlyt emelni meg ilyesmik, csak mondjuk egy kis lépcsőgépezés, kocogás stb. :)2015. jún. 1. 15:51
1/5 anonim válasza:
A szülés napjáig tornáztam! Amennyiben az orvosod is azt mondja, hajrá! :)
2/5 anonim válasza:
Ameddig jól esik. De szó szerint, amíg nem érzed megterhelőnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt jó olvasni. Igazából ha ártana a picinek mindenképp abbahagynám a tornát, csak ha nem muszáj akkor nem adom fel ezt a "hobby"-t :) Köszönöm a válaszokat!!! Ment a zöld kéz :)
2015. jún. 1. 18:34
4/5 anonim válasza:
Szombaton kezdtük el a párommal a tornát :) Nagyon jól esik :)
Persze olyat nem nagyon csinálok,ami hasizomra megy :) És megállok,ha úgy érzem :)
Előtte csak a karomra dolgoztam,de most,hogy már a 16.hétben járok bátrabb vagyok :)
5/5 anonim válasza:
Az elsővel én a 30. hétig kocogtam. Aztán maradt a mini lépcsőzőgép, és azon a szülés napjáig nyomtam napi 30 percet. Nagyon jó volt, keveset híztam, és egyáltalán nem vizesedtem, na meg fitt voltam.
Most még csak 16 hetes leszek, de az első trimesztert végig futópadoztam, mostanában állok át megint a lépcsőzőgépre, mert a futás már nagyon megemeli a pulzusomat. Jó edzést neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!