Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet tornázni?

Terhesen lehet tornázni?

Figyelt kérdés
Most bizonyosodott be hogy 5 hetes terhes vagyok, és eddog Rubint Rékára tornáztam rendszeresen. Meddig tornázhatok még "normálisan" és mikortől térjek át terhes tornára?
2008. máj. 21. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van a Rékának is terhes tornája. Kb ugyanazt csinálja, mint amit baba nélkül is, csak nincs hasazás. Boldog babavárást!!
2008. máj. 21. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első 12 hétben kicsit óvatosabb legyél szerintem, mert még akkor tapad a bébi. Tornázhatsz Rékára, csak ne hajtsd túl magad. Tényleg jó a terhestornája, nem megerőltető. Én is rá tornáztam terhesség előtt is és most is. Ha még mozgáshiányod lenne, mint nekem, próbáld ki a vízi kismamatornát (aqua natal).
2008. máj. 21. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Jól gondold meg, az első 12 hét nagyon, de nagyon sérülékeny!!!

Utána nyugodtan, csak ahogy jól esik! Görcsölésnél, légszomjnál azonnal abbahagyni!

2008. máj. 21. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tornázz nyugodtan! Bár az okosok azt javasolják, ha valaki terhesség előtt nem mozgott rendszeresen ne most kezdje. Én is Rubint Rékáztam és csinálom most is. Igaz a terhes tornáját. A rendes gyakorlatok közül csak a hasazás marad ki.
2008. máj. 22. 06:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már most térj át a Réka terhes tornájára,nem véletlenül van lebontva 3trimeszterre.Tornázz nyugodtan annyit amennyi jól esik,ne hajds túl magad,ez fontos!Én is ővele tornáztam terhesség elött és most is,nagyon jól érzem magam.Kellemes tornát és boldog babavárást!:)
2008. máj. 22. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!