Terhesen is lehet tornázni?
Figyelt kérdés
Itt most nem a kismama tornára gondolok hanem pl Béres Alexandra tornára.Az "erőlködés" nem árt a babának?
Tudom kicsit hülye kérdés de mindenki mást mond.
2012. máj. 7. 14:41
1/4 anonim válasza:
Ha a teherbeesés előtt is rendszeresen tornáztál, akkor azt mondják nem árthat. Én heti 5x jártam edzeni, aerobic, step. Volt, hogy minden nap edzettem. Mióta kiderült, hogy babás vagyok, nem voltam. Inkább óvatosabb vagyok ebben a kritikus 12 hétben. Majd utána Rubint Réka bombajó kismama című dvdjét fogom csinálni, már megvettem :)))
2/4 anonim válasza:
Én futni jártam a hatodik hónapig, meg négyhónaposan nagyzsákos túrára mentem az Alpokba.
De én terhesség előtt is intenzíven sportoltam.
3/4 anonim válasza:
Én végig tornáztam otthon, igaz, Rubint Rékára (mert Béres Alexandrának nem volt akkor még terheseknek szóló videója – bár nem tudom, most van-e).
Az szerintem jó volt, nem tingli-tangli, bár le kell venni a hangot, különben súlyos agykárosodást okozhat neked és a gyereknek is a nő hangja. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam h az első 12 hét kritikus de utána lehet csinálni.
Utolsó: jót nevettem az agykárosodáson.:))
2012. máj. 7. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!