Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha végleg feladom, hogy lesz...

Ha végleg feladom, hogy lesz testvére a lányomnak, megbánom? Van közületek, aki lemondott a 2. vagy 3. gyerekről? El lehet ezt engedni?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredett vagyok ebben az évben,érlelődik egy ideje,hogy elkezdem szedni a fogamzásgátlót és feladom. 6 éve nem jön a testvér,PCOS-s vagyok,a lányom előtt 4 havonta menstruáltam,most legalább 1.5-2 havonta megjön :/

Évek óta szedem a merkformint,ittam rá inofolicot,mást nem írnak az orvosok,pedig ez idő alatt 4 orvosom volt.

Próbáltam a barátcserjét,hormeel s cseppeket,cickafark,palástfű,lady ciklus teát.

Szedtem peteérésre gyógyszereket. 3 hónapja pajzsmirigy alulműködést is diagnosztizálták. Erre is szedek gyógyszert.

Lombikot akartam évekkel ezelőtt,de a férjem nem. Azóta nem is beszéltünk róla,de most meg már én nem akarom.

30 éves vagyok,a férjem 43.

2019. ápr. 9. 09:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha csak 3 hónapja diagnosztizálták a pajzsmirigy alulműködést, az még nagyon korai, simán lehet hogy amiatt nem jött a baba, és kell még jó pár hónap, mire helyreáll, és csak utána fog sikerülni... Úgyhogy addig én próbálkoznék...

Meg hát utána is, mit veszítesz, ha nem védekezel, de mondjuk megpróbálod fejben elengedni és nem görcsölsz rá? Maximum hátha besikerül. 30 fölött még nem lehetetlenség, 35 körül kezdenék el gondolkodni maximum, hogy esetleg már ne próbálkozzunk...

2019. ápr. 10. 10:36
 12/12 anonim ***** válasza:
szültél azota? 1 női ismerösöm 1 gyereket akart megkapta és utána később mégis szült még ketőt. keresztanyum lánya 1 babát akart megkapta.kisbaba 4 éves,és nincs kistestvér mg.
2021. aug. 17. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!