Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor kezdtetek vásárolni...

Ti mikor kezdtetek vásárolni a babának?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a kisebb és nagyobb dolgokra is. Esetleg úgy, hogy tudtátok, hogy nagy eséllyel az utolsó pár hét, vagy egy hónap akár kórházban is lehet.

Engem az őrületbe kerget néhány rokon, hogy nem szabad semmit venni a születés előtt, mert bajt jelent.

2019. ápr. 8. 17:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm!!!
2019. ápr. 8. 18:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel félidő után vettem az első apróságot és a 32. hét után a nagyját, mivel addig dolgoztam és onnan értem rá.

Másodikkal szintén félidő után kezdtem nézelődni.

2019. ápr. 8. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Mi majd a 12. hét után szépen apránként minden hónapban beruházunk valamire. Engem is az őrületbe kergetnek a hülye babonáikkal, ilyet szerintem nem is szabadna mondogatni egy terhes nőnek, na mindegy. Amúgy sincs semmi közük hozzá, hogy mikor vásárolok, az én időm, az én pénztárcám, és én nem arra rendezkedek be, hogy halva születik. Ha meg így történne, nem adom fel, mindenképp szeretnék még egyet.
2019. ápr. 8. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is csak a harmadik trimeszterben tudtam nekiállni meló miatt. A 37. Hétre kb készen voltunk. Aztán a 42. Héten jött 😊
2019. ápr. 8. 20:48
 15/17 Vicky92 ***** válasza:

Szia! A héten rendeltünk bútort, múlthéten babakocsit 21+3hetes várandós vagyok.

Babaruhákat 11+5 héttől,és onnantól kezdve akárhányszor voltam a h&m-be vagy a c&a-ba, ki nem jöttem baba holmi nélkül, pedig még most sem tudjuk a nemét. 😅😅😅

Az unisex cuccok is nagyon édesek, sőt engem úgy kell elrángatni....

Jah elkezdtünk 17hetesen apróságokat is venni ágynemű, ágyneműhúzat, pelanka, törölendők, cumi,cumisüveg készlet. Ezek philips aventek-jó árban volt,leginkább azért....

Boldog babavárást és kellemes shoppingolást!😊

2019. ápr. 8. 21:50
 16/17 khniki ***** válasza:
9. hét környéke óta veszünk apránként ezt-azt. Amit éppen használtan, jó áron meg lehet szerezni. Így nem egyszerre kell nagy összeget költeni és ki tudjuk várni, hogy olcsón jussunk hozzá a dolgokhoz. Most vagyok a 16. hétben, eddig vettünk babaöblöt, 2 babakocsit, cumisüveg szettet.
2019. ápr. 9. 08:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok! :-) Megerősített abban, hogy a félidőtől már igazán nyugodtan elkezdhetem a beszerzést :-)
2019. ápr. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!