Ti mikor kezdtetek vásárolni a babának?
Gondolok itt a kisebb és nagyobb dolgokra is. Esetleg úgy, hogy tudtátok, hogy nagy eséllyel az utolsó pár hét, vagy egy hónap akár kórházban is lehet.
Engem az őrületbe kerget néhány rokon, hogy nem szabad semmit venni a születés előtt, mert bajt jelent.
Elsővel félidő után vettem az első apróságot és a 32. hét után a nagyját, mivel addig dolgoztam és onnan értem rá.
Másodikkal szintén félidő után kezdtem nézelődni.
Szia! A héten rendeltünk bútort, múlthéten babakocsit 21+3hetes várandós vagyok.
Babaruhákat 11+5 héttől,és onnantól kezdve akárhányszor voltam a h&m-be vagy a c&a-ba, ki nem jöttem baba holmi nélkül, pedig még most sem tudjuk a nemét. 😅😅😅
Az unisex cuccok is nagyon édesek, sőt engem úgy kell elrángatni....
Jah elkezdtünk 17hetesen apróságokat is venni ágynemű, ágyneműhúzat, pelanka, törölendők, cumi,cumisüveg készlet. Ezek philips aventek-jó árban volt,leginkább azért....
Boldog babavárást és kellemes shoppingolást!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!