27 hetesen Szigetkoncert? Ti elmennetek?
En a mostani terhessegemmel kimennek, 35 hetes vagyok, es semmi bajom, bírom a tobb km es sétát, hegymaszast stb egyáltalán nem faj a hasam.
Viszont az előző terhessegemnel mar 25 hetesen voltak jósló fájások, ott egy 20 perces séta se volt görcs mentes általában, úgyhogy az akkori terhessegemmel meg nem mentem volna koncertre.
Mielőtt lehurrogtok szólok hogy én paramami vagyok.
Én nem mennék ki, szerintem sokkal kevésbé élvezhető egy kivetítő nézni a koncertet, plusz végigállni sem lesz túl kellemes.
És ami nálam a legnagyobb visszatartó erő lenne, az a rengeteg felelőtlen, részeg, drogos ember a környezetemben.
Csak egy vélemény!
32 hkm
,,Szard le a terhesseget, menj zulleni. Ezt csinalod majd a gyerek mellett is???”
Kedves frusztralt, privatban uzenetet iro, nem fogadok toled tobb uzenetet, tiltottalak. Az erdekesseg kedveert elmondom neked itt, hogy mar van egy 3 eves gyerekem, aki koszoni szepen, jol van. Orvosi javaslatra, amikor vele voltam varandos, nemrepultem, egy ket hetes all inclusive tengerparti nyaralast mondtam le a ritkan latott, szeretett csaladommal, mert elotte par nappal pozitiv lett a teszt. A szavaidbolarra kovetkeztetek, hogy meg nem jartal a Szigeten. Kisgyerekes barataink is jarnak oda, rengeteg a program a gyerekeseknek is. Eloszor menj el, nezd meg, aztan utana irogass ilyeneket :D
A por miatt ne aggódj, a gyaloglást meg majd érzed. Ez a fesztiválon mindenki drogos és őrült hülyeség meg nem mérvadó. Szigeten még nem voltam, nem az én műfajom, mi metal fesztiválokra járunk a férjemmel, most már a gyerekkel együtt.
Sose löktek fel, meg, jöttek belém, sem terhesen, sem babával, sem most, hogy már a saját lábán megy.
Akik nem járnak ilyen helyekre milyen viszonyítási alapból írnak?
Ahogy korábban már írtam, a terhességedtől fog függni. Nekem februári a gyerek, nyáron még minden probléma nélkül tudtam fesztiválozni, 27 hetesen viszont már a határon voltam, nem biztos, hogy bírtam volna.
Majd meglátod, hogy alakul a terhességed :) az itteni megkeseredett privátban írogatokkal ne foglalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!