Ti elmennétek orvoshoz azzal, hogy 6 hetesen elmúltak a terhességi tüneteitek?
1. baba: Én voltam 6 hetesen dokinál, terhesség megállapítására. Majd 2 nappal később barnázás miatt visszarohantam. 1 héttel később kisírtam egy UH-t, úgy aggódtam. Na ezután úgy megnyugodtam, hogy 8 hetesen múlt el minden tünet, hát nekem az eszembe se jutott, hogy baj lehet. 9 hetesen voltam megint, arra ő hívott. Magánorvos amúgy. És minden rendben volt.
2. baba: 7 hetesen elmúlt minden tünet, itt már volt eszemben aggódni. Felhívtam a dokim, azt mondta ha megnyugtat, meg tud nézni. Minden rendben volt. De a tünetek se hagytak békén, visszajöttek és minden héten elmúltak 1-2-3 napra. A második ilyennél nem telefonáltam már de aggódtam, a harmadik alkalomnál mikor minden tünet elmúlt, már csak nevettem rajta és kiélveztem. Vele is minden rendben volt amúgy.
Te tudod, azt mondanám nem kell aggódni de tudom, hogy milyen. Ha megnyugtat, magánorvoshoz inkább az UH. Füllenteni sztk-ban azért sem érdemes, mert a végén kapsz valamit aminek egy sor mellékhatása van.
Nem valoszinu hogy baj van, de az ilyen "ha nem gorcsolsz nem verzel akkor nincs baj" valaszok hamisak! Egy terhessegg elhalhat minden kulso jel nelkul. Sot, ugy is, hogy minden tuneted megmarad. Missed ab eseten baromi gyakori hogy a kismama eszre sem veszi csak megy a soron kovetkezo uh-ra es sajnos kozlik hogy az embrio 2 hete nem el.
Nem ertem, miert kell hulyeseget irni..
Nem.. A tünetek jönnek mennek. Ha nem görcsölsz, vérzel, akkor felesleges.
Ha pedig sajnos okkal tüntek el a tünetek, akkor az orvos már nem tehet semmit.
Próbálj pozitívan gondolkodni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!