Terhességi tünetek (majdnem minden) elmúlása 6. héten nagy bajt jelent?
Sziasztok!
4-5 hetesen nagyon fajt a cicim 1 hétig, utána jöttek a szokásos tünetek: fémes ízt éreztem a számban, emelyges, hányinger, szag érzékenység és undor. Most vasárnap töltöttem a 6. hetet de 2-3 napja nem faj a cicim vagyis csak nagyon enyhen, a hányinger, undor, szag érzékenység mondhatom ,hogy teljesen megszűnt. Maximum a kávé után van egy pár pillanatig hányingerem, de pl a kavetol is kezdtem undorodni és most megint meg tudom inni gond nélkül. Baj lehet? Nagyon ideges vagyok mert az elejétől fogva barnazok, kaptam ra progi pótlást, ezután jó pár napra megszűnt a barnazas de pár napja megint van, igaz alig észrevehető, épp hogy csak megszinezi a folyast (bocsi) és csak reggelente szoktam látni a WC papíron. Volt valaki így? Normális h ennyi tünet épphogy elkezdődtek de már meg is szűntek?az első terhessegemnel hetekig volt az undor és a hányinger :( nagyon aggódok. Bocs, tudom h ez a 65.000dik ilyen kérdés.
Ja a puffadas megmaradt, de csak kaja után. :,(
Nem.
Nekem 7-10.hetig eltunt az osszes aztan hanytam 16.hetig
Egyébként a barnás folyas akkor is volt amikor a tünetek jelentkeztek és erősödtek, tehát nem a megszunesukkel kezdődött el újra.
A cicim meg van nőve és duzzadva meg mindig.
Amugy enis barnázgattam, akkor emeltek a progi adagon meg ajánlottak igazi mgneziumot.. ami ugye nem magnerot meg magne b6, azok ilyenkor semmit sem ernek
Magnesium citricit szedek napi 3x1et neha 2x1 et
Olcsó és nagyon erős. Erdemes szedned+ pihenned.
Ami nőgyógyászati nyelven fekvés fekves fekvés.. semmi mas.
Egesz nap!! Nekem 12. Hetig kellett
1#3#
24+2hkm
Csütörtökre van idopontom, akkor megyek a dokihoz. Pihenek amennyit tudok, de van egy 2,5 evesem, őt muszáj ellatnom.
Remelem minden rendben van :(
Most épp el kezdett fájni a cicim egy kicsit, talán ez jó jel.
A barnazas nem tudom mitől lehet, nekem nem csináltak hormon vizsgálatot, hematomat sem találtak. Remelem csütörtökön már többet tudok.
Semmit sem szamit egy tunet sem..bnőmez kiserten 12 hetes uhra ,meg ott is hanyt mielott behivták, meg mutet utan is.
Meretek alapjan már 2 hete nem élt az embrió. Szval ennyit a tunetekrol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!