Alkalmas ez az idő?
Figyelt kérdés
2 hónapja próbálkozunk a baba "össze hozatalával" úgy mond és még nem jött össze.E hónapban is aszt hittem,hogy várandós vagyok mert késett a menstruációm és 24 dikén jött meg és ma múlt ell.Szóval szerintetek ha ma intimkapcsolatott létesítenek a férjemmel akkor teherhe eshetek? Javítsatok ki ha nem így van.2019. márc. 28. 21:13
1/13 anonim válasza:
Hát vannak bajok aszt (!) hiszem.
2/13 anonim válasza:
Diken
Három nappal ezelőtt is mondtuk ,hogy nincs ilyen szo!
4/13 anonim válasza:
A legideálisabb időpont általában a peteérés körül van. Ha 8 napok a ciklusaid akkor a 14 napon lehet ez, de azért ez nem kőbe vésett adat (nekem pl mensi előtt 7 nappal van) Egyébként is ha minden tökéletes akkor is 0% esély van a terhességre szóval hónap még semmi ne keseredj el, ne görcsöljetek rá legyetek együtt mikor jó esik.
5/13 anonim válasza:
Ha nincs rá esély, akkor ma nem lesz szex?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönö.
2019. márc. 28. 21:30
7/13 A kérdező kommentje:
Sex mindig van 😉 nem csak azért sexelünk mert babát akarunk ☺
2019. márc. 28. 21:31
8/13 A kérdező kommentje:
A helyesírási hibákért ell nézést kérek azért van mert sietek.
2019. márc. 28. 21:32
9/13 anonim válasza:
Akkor semmi probléma ha nem azért. Csináljátok és egyszer csak felfigyelsz majd a jelekre hogy terhes vagy.
Egyébként ha ma múlt el, nem fogsz ha teherbe esni valószínűleg.
10/13 anonim válasza:
A nagy sietségben nem tudod leírni helyesen hogy 24-én és azt hogy azt? Te ezt el is elhiszed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!