Én magam mit tehetek annak érdekében, hogy megmaradjon a babám?
A felsoroltakon kivul tobbet nem tehetsz, azon kivul hogy nem stresszeled magad feleslegesen es nem agyalsz azon hogy nehogy elvetelj.
Nyugodj meg es minden rendben lesz!
Ezzel csak bevonzod a rosszat, ha nincs semmi problémád akkor ilyenekre felesleges is gondolni. Élvezd a terhességed minden pillanatát 😊
Pl én is nagyon féltem hogy lesz valami baj és lett is elkeztem vérezni 5 hetesen, de ezen már túl vagyok és a babával is minden rendben szépen fejlődik.
Ne idegeskedj :) Amikor úgy érzed elfáradtál,pihenj. Ahogy írták is,a legkisebb gyanús jel esetén irány az orvos vagy ügyelet.
Én tök pozitívan indultam,bár magátol a terhességtől valamiért féltem. 5 hetesen már vérezgettem,kórházba fektettek,2 hétig voltam bennt. Kiengedtek,10 hetesen ugyanez miatt visszakerültem. Kaptam hormongyógyszert,magne b6-ot kellett szednem. 2 hét múlva megint kiengedtek. Teljesen jól voltam,hihetetlen energia volt bennem,nem pihentem...16 hetesen egy hosszú séta után fájdogálni kezdett a hasam,majd ömlött belőlem a vér. Azonnal kórház,uh.lepény egy része levállt (méhszájat átfedve tapadt) 3 hét kórház,DE élő magzat. Utána végig feküdtem,pihentem otthon,1 héttel túlhordtam ,56 cm 3kg60dgk kislány lett az eredménye :)
Szóval ne idegeskedj,ne gondolj a rosszra,bármi feszülést,fájdogálást érzel irány az orvos és pihenj ha úgy érzed szükséged van rá :) És Te vagy az első és legfontosabb,mert egy apró életke növekedik a pocidban :) Senki és semmi más nem lehet olyan fontos :)
Kérdező! A babám már 15 éves 😁
De még a babám,ránézek és azt az arcokcskát látom,amit az első szerelmes pillanatban,amikor a karjaimba adták és néztük egymást ☺
Na de (mivel fiatal várandósságot írtál,gondolom 6-8 hét lehet) bő hét hónao múlva megtapasztalod Te is azt a szerelmet ☺
Egyébként jól vagy,minden oké?
Élvezd ki a várandósság minden pillanatát (van rossz is,émelygés,hányás) egy kicsi csoda van odabent ☺
Jahj annyira szerettem 😊 És a mai napig eltudnék olvadni ha kismamát látok,annyira édesek vagytok. Még ha fáradtak vagytok is,ragyogtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!