Van remény hogy megmaradjon?
Figyelt kérdés
Tegnap teszteltem pozitívat, pedig még 5 nap van a mensi-ig. De ma görcsölget a hasam és barnázok.
Holnap mindenképp az orvosnál kezdek, de szerintetek mik a kilátások?
2017. júl. 9. 10:29
1/4 anonim válasza:
Pont ezert nem szabadna tesztelni mielott kesik. Ezt hivjak kemiai terhessegnek, terhes vagy, de megjon amikor meg kell . Te meg beleeled magad.
2/4 anonim válasza:
Kemiai terhességre tippelnék. De az orvos kb semmit sem fog latni mac progit ir fel de sztem lehet h azt sem
3/4 anonim válasza:
Mondjuk ma kene a progi nem holnapig ulni es varni, akkor lenne esely.
Baratnomnek megmaradt a baba, en anno hulye voltam es varni akartam masnapig, ejszaka elontott a ver es masnap mire dokihoz mentem ki is tisztultam. Baratnom amint barnazott rogton dokihozment, kapott gyogyszert, a barnazas elmult par napon belul.
4/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy kémiai terhesség. Kár volt ennyivel hamarabb tesztelni, csak feleslegesen életed bele magad! Jobb ha akkor tesztel az ember, ha már késik, így elekeülhető a csalódás. Szerintem holnap az orvos semmi nem fog látni, és nem is tud semmit tenni. Ennyire korán a természetre kell bízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!