6+1 hetesen üres 12 mm-es petezsák, se szikhólyag se embrió. Van még remény?
Első babámmal ilyenkor már szívhang is volt ugyanezzel az uh géppel.
Doki azt mondta, hogy ilyenkor már illene legalább a szikhólyagot látni de azért ne temessem, egy hét múlva meglátjuk, lehet, hogy később fogant.
De én középidőben éreztem a peteérést szóval aggódom.
Igazából nem akarok hamis reményt táplálni, de lemondani róla is lehetetlennek tűnik...
Szia.
Szerintem ne keseredj el, minden rendben lesz. Igaz mar jo lenne ha a szikholyag latszodna, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog egy het mulva. Remeljuk a kovetkezo vizsgalaton mar minden oke lesz, fel a fejjel, minden terhesseg mas es mas!:)
Ha egy héttel később fogant akkor még simán van remény. Mensi szerint 6+4-nél voltam dokinál, méretek alapján csak 6+0 volt.
7. hétig van remény, hogy beindul szépen :)
Tény, hogy legyünk optimisták, de én se tudnám eldönteni, hogy hogyan álljak hozzá. Talán vedd úgy, hogy jövőhéten lesz az első uh, ahol kiderül, hogy van e terhesség vagy sem. Talán úgy könnyebb :S
Kitartás és drukkolok!
A petezsák szabályos?
Drukkolok! Majd írd meg mi újság!
Köszi nektek, igyekszem nem pánikolni, csak ilyenkor olyan hosszú ez az egy hét.
Igen szép szabályos a petezsák.
Az uh gép nem valami korszerű, de biztos, hogy látta volna a doki, ha ott van, ahogy az elsőnél is ott volt.
Eszembe jutott még két dolog, ami egy pici reményt ad.
A terhességem végén a doki aggódott, hogy kevés magzatvizet lát, elküldött még aznap a Honvéd kórházba, ahol azt mondták tökéletes minden, kicsit sem kevés.
Majd az elhalt terhességemnél azt mondta, már a magzatot sem látja (előző uh-n volt), valahol mintha ott lenne az árnyéka, szintén Honvéd kórház másnap és ott keresés nélkül 7 mm-es élettelen embriót láttak.
Nem akarom áltatni magam, csak ezek beugrottak... hátha...
De majd kiderül és megìrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!