Missed ab után lehetek terhes újra? Van még remény babára?
2év után sikerült, de 6hetesen kb elhalt az embrió, be sem indult a szívműködése...
Lehet még valaha babám?
Természetesen a missed ab.nem zárja ki, hogy ne eshess teherbe többet.
Viszont, nem írtad, hogy voltatok-e kivizsgáláson. Általában a nőgyógyászok egy év sikertelen próbálkozás után továbbküldik vizsgálatokra a párt.
Ha nem voltatok, akkor mielőbb elkellene kezdeni, ha szeretnétek babát, mert az nem normális, hogy 2 év után sikerült, és az sem maradt meg.
Valószínűleg ott van valami bibi.
Csuppa meddőségről szólt a nyilatkozat ,amit most aláírtam..
Voltunk.
Férjemmel monden rendben.
Nekem volt immunológi hormon sorok, Flower Metal Cutting Dies Stencils for DIY Scrapbooking/photo album Decorative Embossing DIY Paper Cards
(from AliExpress Android)hematológia, átjárhatóság, ...minden rendben.
Enyhe PCO észlelhető a petefészkemen, endokrinológusnál is voltam, diétán vagyok, szerinte ennyi most elég.
A luteális szakaszom rövid, úgy tűnik 7nap, most hogy először voltunk 2 naponta együtt egész hónapban, pozitív is lett a teszt. Olyan bízskodó voltam, szabályos volt a oetezdák...Most ebben reménykedem hátha ez a kulcs.
Utolsó elég volt csak egy cuklust megvárni?
Köszönöm a bíztatásokat!
Várok az orvosra épp és rettegek, kattog az agyam...
Nekem másfél év után sikerült, 8 hetesen inkomplett vetélés műszeres befejezéssel.
A harmadik ciklusban teherbe estem, februárban született a fiam.
Nagyon gyakori a korai vetélés, ezzel én is akkor szembesültem, amikor velem is megtörtént.
Legközelebb nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!